Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna vijest

Preminuo producent legendarne TV serije 'The Simpsons'

Sam Simon
Foto: Screenshout
1/3
09.03.2015.
u 20:30

Sam Simon preminuo je u 59. godini života nakon duge i teške bolesti.

Sam Simon, jedan od producenata animirane hit serije "The Simpsons" preminuo je u nedjelju nakon duge i teške bolesti u 59. godini života.

Sukreator Simpsona od 2012. godine borio se s karcinomom debelog crijeva, a vijest o njegovoj smrti potvrdio je njegov agent. 

Za svoj rad na najdugovječnijoj animiranoj seriji Simon, koji je ujedno bio pisac, redatelj i izvršni producent, osvojio je 9 televizijskih nagrada Emmy.

Nedugo nakon što mu je saznao za bolest Simon je objavio da će sve svoje nasljedstvo koje se procjenjuje na 100 milijuna dolara dati u dobrotvorne svrhe. Veliki filantrop u intervjuu za Hollywood Reporter izjavio je da ima više novca nego što može potrošiti i da mu poklanjanje predstavlja zadovoljstvo.

Godine 1989. zajedno s Mattom Groeningom i Jamesom L. Brooksom realizirao je čuvene Simpsone. Projekt je napustio četiri godine poslije, no zadržao je titulu izvršnog producenta što mu je tijekom godina donijelo milijunsku zaradu.

>>Nova afera kapetana Chelseaja! Terry u krevetu s Marge Simpson!

>>Vatikanski list tvrdi: Homer i Bart Simpson pravi su katolici

Komentara 2

RE
registriran
20:48 09.03.2015.

Odlicna serija, odlican humor

Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
08:16 10.03.2015.

drago mi je nevjerovatno da bi netko napravio tako nešto ružno i turnio na nevine ljude .zbogom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije