Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
težak život kraljice komedije

Preminula Joan Rivers!

joan rivers
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/8
04.09.2014.
u 20:59

Joan Rivers preminula je u 82. godini života

Preminula je Joan Rivers, javlja TMZ. Komičarka i voditeljica preminula je u bolnici u New Yorku, nakon što je njena kći Melissa donijela odluku da je skine s aparata koji su je održavali na životu.

Imala je 81 godinu, a preminula je zbog komplikacija nastalih tijekom rutinske operacije glasnica. Srce joj je prestalo kucati tijekom operacije, iz koje se nikad nije probudila. – Najveće zadovoljstvo u životu moje majke bilo je nasmijavati druge. Iako je to sada teško, znam da bi njena najveća želja bila da se što prije vratimo smijehu – rekla je Melissa Rivers u izjavi kojom je potvrdila smrt svoje majke.

Proboj u 'muški' svijet komedije

Joan Rivers rođena je u New Yorku kao Joan Alexandra Molinsky. Kada se odlučila baviti komedijom, njen agent Tony Rivers predložio joj je da promijeni ime, pa se odlučila uzeti njegovo prezime. Ambiciozna i vrijedna, zvijezda je rođena. Nakon nekoliko godina borbe da se probije u svijetu komedije, rezerviranom skoro isključivo za muškarce, Joan je dobila svoju veliku priliku u emisiji Johnnyja Carsona, kralja tadašnjeg ''late night'' programa. Angažman je dobila 1965., a 1983. NBC joj je dao priliku da vodi Tonight Show kad god je Carson odsutan. Postala je omiljena i prepoznatljiva po napadima na bogate i moćne, a sve koristeći svoj zajedljiv smisao za humor. Nije štedjela nikoga – kraljici Elizabeti II. poručila je da depilira noge, Elizabeth Taylor da stavlja aspirin i na majonezu, a čak je i sebe imala kao metu. – Bila sam najružnije dijete rođeno u New Yorku. Molim vas! Doktor me pogledao i pljusnuo moju majku.

Samoubojstvo supruga

Ubrzo napušta Tonight Show, prihvaćajući ponudu Ruperta Murdocha. Prešla je na Fox i naljutila prijašnje šefove, pa sve do ožujka 2014. nije gostovala niti se pojavljivala na NBC-ju. Ugostio ju je tek Jimmy Fallon. Show na Foxu i nije bio pretjerano uspješan, a privatni život je također patio. Joanin suprug Edgar Rosenberg počinio je 1987. samoubojstvo. Zajedno su bili 22 godine te dobili kći Melissu. Nakon njegove smrti, priznala je poslije, život joj se preokrenuo. Na noge je stala devedesetih, kada su ona i kći dobile show na televiziji E!, gdje je Joan djelovala do smrti. Vodila je tako ''Fashion Police'' te online talk show ''In Bed with Joan''.

>>Obitelj Joan Rivers razmišlja o tužbi protiv odgovornih za njeno stanje

>>Joan Rivers i dalje na aparatima, kći Melissa i dalje se nada najboljem

>>TV zvijezda prestala disati za vrijeme operacije!

Komentara 7

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
00:00 05.09.2014.

Libo me racku za nju, sto isto misle i milioni sirotinje koje je ismijavala i podrugivala im se. Karakter u nje je bio = 0, zilch, nada, zero....

Avatar Jalnuški
Jalnuški
08:01 05.09.2014.

Sada sigurno nije na istom mjestu s nevinom palestinskom dječicom koju je toliko mrzila.

Avatar wakanda
wakanda
23:26 04.09.2014.

RIP

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije