Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi singl

Premijerno pogledajte 'Svadbu' Sandija Cenova i Tife!

sandi cenov tifa
Foto: Screenshot
1/4
23.04.2015.
u 12:08

Video spot 'Svadba' zasigurno je drugačiji od svih spotova koje je Sandi do sada snimio, a i sam pjevač je izrazio želju da ovoga puta sve malo drugačije izgleda, što je i na kraju uspjelo.

Aktualni singl Sandija Cenova i Tife 'Svadba' otkada je izašao, zaludio je cijelo regiju. Spoj velikog glazbenog zavodnika i šarmantnog romantičara Sandija, te legende glazbene scene Tife, pokazao se kao prava dobitna kombinacija.

Kako je i sam Sandi naglasio prije izlaska pjesme, iznimno ga raduje činjenica da je snimio duet s jednim od njegovih najvećih idola.

Poznanstvo dvaju spomenutih glazbenika traje još od kraja 80-ih, a često su se sretali i družili u Sarajevu. -Ideja za ovaj duet nastala je u studiju Ante Pecotića, gdje snimam. U pjesmi "Svadba" čuli smo Tifu i nikog drugog. Kad sam ga nazvao i kad je pristao, nitko sretniji od mene- zaključio je Sandi, koji je ujedno autor teksta, dok je sve skupa odlično uglazbio Ante Pecotić koji potpisuje aranžman i produkciju.

Video spot 'Svadba' zasigurno je drugačiji od svih spotova koje je Sandi do sada snimio, a i sam pjevač je izrazio želju da ovoga puta sve malo drugačije izgleda, što je i na kraju uspjelo. -Volim kad spot prati radnju teksta pjesme, ali to često može ispasti banalno kad se radi klasični
 snimljeni video. Međutim, kada je sve nacrtano, izgleda ipak malo drugačije, pa gledatelj može uključiti maštu, te sam sebi predočiti radnju. Nadam se da će se spot svidjeti svima, kojima se sviđa i pjesma 'Svadba', te da će pridonijeti tome da pjesma zaista napravi uspjeh.'- rekao je Sandi

 'Svadba' se radila dosta dugo, jer ovakav spot nije nimalo jednostavno za napraviti, a sve se radilo pod budnim okom Hrvoja Serdara koji je zaslužan  za kameru, te iznimno talentirane Ane Schaub i Daniela Ćorića koji stoje iza odlične animacije i montaže.

>>Sandi Cenov: 'Na drugoj svadbi majka mi je plakala od sreće, a na prvoj od tuge'

>>Ekskluzivna glazbena suradnja Sandija Cenova i legendarnog Tife!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije