Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povjerio se Petku

Sandi Cenov: 'Na drugoj svadbi majka mi je plakala od sreće, a na prvoj od tuge'

sandi cenov
Foto: Facebook
1/2
19.03.2015.
u 13:23

S obzirom na to da su iza njega dva vjenčanja, s bivšom suprugom Brankom Bebić i sadašnjom Ilinom Cenov, domaćin Dalibor Petko nije odolio da ga ne pita koja je svadba bila bolja

Pjevač Sandi Cenov sinoć je na Narodnom radiju premijerno izveo svoju novu pjesmu ''Svadba'' koju je snimio u duetu sa svojim dječačkim idolom Mladenom Vojičićem Tifom.

Priča je inspirirana stvarnim događajem, a govori o vjenčanju žene koja je Sandijevu prijatelju bila prva ljubav. 

S obzirom na to da su iza njega dva vjenčanja, s bivšom suprugom Brankom Bebić i sadašnjom Ilinom Cenov, domaćin Dalibor Petko koji je Sandija prozvao ''gospodarom prstenova'' nije odolio a da ga ne pita koja je svadba bila bolja.

– Na prvoj svadbi 1995. godine bio sam još fasciniran estradom, pa mi je u svatovima bilo više kolega nego pravih prijatelja, a drugi put su bili samo najbliži ljudi. Iz ove zrelije perspektive čini mi se da je prva svadba bila jedan veliki show pun glamura i poznatih faca, dok je druga bila skromna, ali s velikim srcem – izjavio je Sandi i otkrio još neke zanimljivosti sa svojih vjenčanja.

– Svatovi su bili veseliji na drugoj svadbi, a na prvoj se popilo više vina. Prvi ples bolje sam otplesao na drugoj, ali sam na prvoj imao veću tremu. A bend je bio isti na obje svadbe – sa smiješkom je izjavio Sandi.

Na Petkov upit na kojoj svadbi je njegova mama više plakala, Sandi je ispalio k'o iz topa: Plakala je od sreće drugi put, a kad sam se ženio prvi put onda je plakala od tuge!

Sljedećeg tjedna Sandija očekuje snimanje videospota za novi singl ''Svadba'' koji je uvertira u novi album ''Kad sve zbrojimo'' koji će svjetlo dana ugledati za mjesec dana.

>>Ekskluzivna glazbena suradnja Sandija Cenova i legendarnog Tife!

>>Pjesma nastala u dahu: Sandi ima novi spot

Komentara 4

DU
Deleted user
13:57 19.03.2015.

...koji k....., prije bismo rekli da se Branka spasila, neš ti!

Avatar white socks
white socks
14:41 19.03.2015.

Vidjećeš vriske i veselja na trećoj svadbi! A tek na četvrtoj, to će biti neviđeno.

ĆA
ćaćaća
14:42 19.03.2015.

teško se odlučiti dali je veći ljepotan ili glazbenik a voditelj ronilac .)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije