Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
duet 'Svadba'

Ekskluzivna glazbena suradnja Sandija Cenova i legendarnog Tife!

Privatni album Sandija Cenova
Foto: Privatni album Sandija Cenova
1/3
16.03.2015.
u 14:57

Premijera pjesme 'Svadba' je u srijedu 18.03.2015.

Veliki glazbeni zavodnik i šarmantni romantičar Sandi Cenov udružio je snage s legendom regionalne glazbene scene Mladenom Vojičićem Tifom. Rezultat je novi duet pomalo tajanstvenog naziva 'Svadba'.

Najavljujući novu pjesmu u izdanju Hit Recordsa, Sandi nije krio zadovoljstvo suradnjom s Tifom, o čemu nam je i rekao - 'U to doba svi smo bili fanovi Bijelog dugmeta. A nekako se poklopilo da je u vrijeme moje pretvorbe iz dječaka u momka, u Bijelo Dugme na mjesto pjevača došao Tifa, mladi i karizmatični Sarajlija, koji nam je svima iz te moje generacije u trenu postao idol. I eto, sada s jednim od mojih najvećih idola imam duet. Naše poznanstvo traje od kraja 80-ih, kada mi je Tifa prišao poslije mog sarajevskog nastupa s tadašnjim Rockabilly bandom, i nahvalio me, a meni su klecala koljena od uzbuđenja...'

'Poslije smo se znali sretati za mojih čestih boravaka u Sarajevu i uvijek bi se lijepo družili. Ideja za ovaj duet nastala je u studiju Ante Pecotića, gdje snimam. U pjesmi "Svadba" čuli smo Tifu i nikog drugog. Kad sam ga nazvao i kad je pristao, nitko sretniji od mene...' – zaključio je Sandi.

Tekst 'Svadbe' potpisuje sam Sandi, dok je sve skupa odlično uglazbio Ante Pecotić koji potpisuje aranžman i produkciju.

Autor glazbe: Ante Pecotić
Autor teksta: Sandi Cenov
Autor aranžamana: Ante Pecotić
Glazbeni producent: Ante Pecotić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije