Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANITARNA VEČERA SLAVNIH

Prekrasna Adriana Lima u uskoj haljini plijenila poglede na crvenom tepihu

Adriana Lima
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
10.02.2017.
u 17:23

Ništa manje glamurozne nisu bile i njene kolegice Alessandra Ambrosio, Naomi Campbell i Iman, pjevačica Ellie Goulding i glumica Scarlett Johansson.

Supermodel Adraina Lima predvodila je kremu ljepotica na crvenom tepihu gala večere organizacije amfAR, koja se bavi istraživanjem lijeka protiv AIDS-a.

Brazilska manekenka je plijenila poglede uskom crnom haljinom sa širokim izrezom, koji je pomalo i otkrivao njene grudi. Ništa manje glamurozne nisu bile i njene kolegice Alessandra Ambrosio, Naomi Campbell i Iman, pjevačica Ellie Goulding i glumica Scarlett Johansson.

Inače, lijepa Adriana je slobodna nakon što se prošle godine u ožujku razvela od srpskog košarkaša Marka Jarića.

>>Instagram eksplodirao: Adriana nema gaćice!

>>Anđelice Victoria's Secreta raširile su svoja raskošna krila, a Irina Shayk skrivala je trudnički trbuh

 

Komentara 7

AU
austrougarskigeneral
21:15 10.02.2017.

lipotica

PE
peugeot
18:49 10.02.2017.

@trolokva : Nista cudno, Dalmatinci su bili i ostali "galebovi" i muskardini (plavi Jadran se talasa, odmara se radnicka klasa). Medjutim, kontinentalci "purgeri" su, poznato je, kod Srpkinja bez ikakve sanse.

PE
peugeot
18:35 10.02.2017.

Srbin, Jaric je "odlikas", a samo odlikasi kod ovakvih ljepotica imaju "zeleno svijetlo". A poznato je da su Srbi i kod hrvatskih zena u trendu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije