Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova generacija

Preko noći postali su miljenici žena i golišavim kadrovima na Netflixu privukli vojsku obožavateljica

Foto: Instagram
1/14
18.07.2021.
u 18:00

Zahvaljujući popularnom streaming servisu, pojavila se cijela nova generacija glumaca koji su bezobrazno zgodni.

Razdoblje lockdowna loše je utjecalo na poslovanje mnogih kompanija i uništio je brojne tvrtke koje su godinama uspješno poslovale, ali u cijeloj toj situaciji koju je izazvao koronavirus jedan je sektor bilježio fascinantan uspjeh. Naravno, riječ je o streaming servisima među kojima je Netflix svakako bio u velikoj prednosti pred ostalima i u ovih godinu dana izbacili su zavidnu količinu serija i filmova koji su, pogotovo ženskoj publici, otkrili cijelu jednu novu glumačku plejadu. Serije poput “Emily u Parizu”, “Bridgerton”, “Toy Boy”, “El Innocente”, “365 dana” bile su pravi melem za žensku publiku tijekom lockdowna zahvaljujući zgodnim glavnim glumcima koji su preko noći postali seks - simboli. Serija “Bridgerton” ostvarila je nevjerojatan uspjeh i gledanost i u prvih nekoliko dana serija je prema službenim statistikama bila gledana u čak 82 milijuna kućanstava, a velike zasluge tome pripadaju i 31-godišnjem britanskom glumcu Regé-Jeanu Pageu koji je utjelovio Simona Basseta vojvodu od Hastingsa. Zbog brojnih scena seksa u seriji smo Pagea gledali više razodjevenog nego odjevenog na radost brojnih žena diljem svijeta. Prije sedam godina Page je završio glumačku akademiju, a publika ga je imala priliku vidjeti u seriji ‘Waterloo Road’ iz 2015. godine, nešto poslije gledali smo ga u miniseriji ‘Roots’, a 2017. glumio je u pravničkoj seriji ‘For The People’ koju je producirala Shonda Rhimes, koja se oduševila njegovim talentom. Stoga nije dvojila da će upravo on igrati jedan od glavnih likova u njenoj novoj seriji “Bridgerton”.

Foto: Instagram

Pjevanje je još jedna velika strast ovog glumca, koji sa svojim bratom Toseom nastupa u bendu TUNYA. Njegove obožavateljice nedavno su ostale duboko razočarane nakon što je Page snimljen u društvu 30-godišnja je Emily Brown, spisateljica koja poluprofesionalno igra nogomet za klub FBB Warriors. Njegovih 5.4 milijuna pratitelja na Instagramu drži fige i kladi se na njega kao novog Jamesa Bonda, a upravo zbog mogućnost da postane novi agent 007 Page je odbio glumiti u drugoj sezoni “Bridgertona”, gdje je po epizodi bio plaćen 60 tisuća dolara. Bezobrazno zgodan, tako su u javnosti prozvali 24-godišnjeg Jacoba Elordija kada se u glavnoj ulozi pojavio u Netflixovoj seriji “The Kissing Booth”.

Dok je većini glumaca najveća muka odraditi photosessione za intervjue Jacob u tome uživa jer se voli fotografirati i voli biti i iza fotoaparata. Ovaj mladi glumac prve poslove odradio je kao model, a redateljima je postao zanimljiv baš zahvaljujući Netflixovu “The Kissing Boothu”, gdje se zaljubio u svoju partnericu iz serije Joey King, a kada je prihvatio ulogu u seriji “Euphoria”, spetljao se s pjevačicom i glumicom Zendayom, koja je također sudjelovala u ovom projektu. Jacob ne voli biti solo jer je nedugo nakon prekida s Zendayom odmah uletio u ljubavnu vezu s lijepom Kaiom Gerber, kćeri manekenke Cindy Crawford. Uzdisale su gledateljice i kada se na Netflixu počele emitirati serija “Emily u Parizu”, a te uzdahe izmamio im je 33-godišnji Lucas Bravo. Utjelovio je chefa Gabriela, a za ulogu mu je bilo dobrodošlo iskustvo rada kao sous chefa u jednom japanskom restoranu. Lucas ima poznate roditelji, njegov tata je francuski nogometaš Daniel Bravo, a mama mu je francuska pjevačica i glumica Eva Bravo. Lucas je nedavno u intervju rekao kako je bio iznenađen popularnošću koja je uslijedila nakon ove Netflixove uspješnice i nije očekivao toliko ljubavnih ponuda u inbox, a o svom ljubavnom statusu ne želi ništa otkrivati. Po mnogima Henry Cavill iz “The Witchera” trenutačno je jedan od najzgodnijih glumaca na svijetu, a ako zavirite na njegov profil na Instagramu, postat će vam jasno da iza mišićavog tijela stoje sati i sati provedeni u teretani. Njegove fotografije na kojima vježba bez majice, a i brojne druge fotke, imaju i više od dva milijuna lajkova. Ovisnik je o igranju videoigrica, a najdraži suputnik na putovanjima mu je njegov pas Kal.

Foto: Instagram

U osnovnoj školi borio se s viškom kilograma i zbog toga su ga vršnjaci zlostavljali i vrijeđali i upravo zbog te životne epizode 37-godišnji glumac se zakleo kako više nikada neće imati problema s kilogramima i vježbanje je postalo dio njegove svakodnevne rutine. Nedavno je potvrdio vezu s lijepom Natalie i tim povodom obratio se i svojim obožavateljima jer mu se nije svidjelo kako su reagirali nakon objave da više nije solo i zamolio ih je da budu tolerantni jer takvu komunikaciju neće dopustiti na svom profilu. Arón Julio Manuel Piper još je jedno ime dobro poznato gledateljicama Netflixa i serije “Elite” u kojoj glumi Andera Muñoza. Ima iznimno istančan modni ukus, odlično pjeva, govori engleski, španjolski i njemački, vozi Ferrari i prema dostupnim informacijama još uvijek je slobodan.

Dosad smo sa španjolskog govornog područja uglavnom pratili samo sapunice a s Netflixom se taj trend promijenio i otvorio nam je vrata odličnim krimi-serijama u kojima su glavni likovi ultra seksi. Veliki interes stvorio se oko serije “The Innocent” u kojem glavni muški lik glumi 35-godišnji španjolski glumac Mario Casas. Kao dječak izrazio je želju da bude vatrogasac ili policajac i o glumi nije ni pomišljao. Zahvaljujući atraktivnom izgledu nakon srednje škole počeo je raditi kao model i nakon preseljenja u Madrid počela je i njegova glumačka karijera i prvu ulogu je odigrao u jednoj detektivskoj seriji, a obožavateljice je pridobio nakon uloge u filmu “Tri metra iznad neba”. Zgodnog Marija povezivali su s gotovo svim glumicama koje su s njim glumile i navodno je to bila i istina, ali Mario nije nikada u javnosti komentirao svoje ljubavne veze. No potvrđeno je da ima novu djevojku. Od prošle godine je u vezi s 34-godišnjom belgijskom glumicom Déborom François, u koju se zaljubio tijekom snimanja Netflixova filma “Bolničar”, a navodno je zbog Déborah ostavio bivšu djevojku Blancu Suarez. Na svoju listu serija na Netflixu dodajte i “Striper”, u kojoj su svi glumci mame uzdahe, ali glavni glumac Jesus Mosquera najviše.

Foto: Instagram

Ovog bivšeg nogometaša jedan filmski agent primijetio je dok je vježbao u teretani i pozvao ga je na audiciju. Jesus je na kraju završio svoju nogometnu karijeru i posvetio se glumi, a kritičari mu predviđaju dosta uspjeha u budućnosti. Nagađalo se i o njegovoj seksualnoj orijentaciji jer Jesus svoj ljubavni život drži dalje od očiju javnosti pa se pojavile i neke glasine da je gej, ali glumac odbija komentirati svoj privatni život i želi da njegove uloge budu u prvom planu. A ako pogledate njegove društvene mreže, tamo je u prvom planu uglavnom njegov istesani torzo. Talijanski glumac Michele Morrone (30) lani je postao ljubimac žena nakon što je igrao u talijansko-poljskom filmu “365 days” na Netflixu. No, nedavno je objavio fotografiju s kolegom, koja je zbunila njegove obožavateljice. Michele je zagrljen pozirao sa Simoneom Sussinom, koji u filmu “365 days” glumi njegova najvećeg neprijatelja, a fotografija pokraj koje je pisalo: “Ja sam lažljivac” dobila je gotovo tri milijuna lajkova i puno komentara obožavateljica koje su pomislile kako je Michele gej. “Dame, izgubile smo još jednog”, “Totalno sam zbunjena sad”, “Jesi ti zaista gej?”, glasili su neki od komentara. No, Michele je ubrzo objasnio kako je to fotografija snimljena na setu nastavka filma “365 days”. – Simone i ja postali smo jako dobri prijatelji, kao braća smo. Snimamo film zajedno. Ljudi, to je samo fotografija, ništa više. Podupirem LGBT zajednicu, ali mi smo se samo najnormalnije fotografirali. Nisam rekao da sam gej – napisao Morrone, koji je od 2014. do 2018. godine bio u braku s dizajnericom Roubom Saadeh, s kojom ima dvojicu sinova, Marcusa i Branda.

VIDEO Dvojnica Jennifer Aniston postala hit na društvenim mrežama

 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
19:00 18.07.2021.

Eto to su vrline kojeg vrijednosti propagiraju mediji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije