Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponovno zajedno

Pratitelji oduševljeni! Hauser se javio s Maldiva i podijelio sretnu vijest

Foto: instagram
1/13
02.04.2021.
u 18:35

Za ovu su prigodu odabrali odsvirati pjesmu “Livin’ on a Prayer” od Bon Jovija i emotivnom izvedbom oduševili obožavatelje.

Pratitelji su oduševljeni viješću koju je na svojim društvenim mrežama podijelio Stjepan Hauser. Naime, on i Luka Šulić ponovno su se okupili kako bi proslavili 10. obljetnicu početka karijere 2CELLOSa, a objavili su i novi spot. 

Presretne vijesti objavio je Hauser s Maldiva gdje posljednje vrijeme provodi dane u romantičnom društvu s lijepom plavušom.

Za ovu su prigodu odabrali odsvirati pjesmu “Livin’ on a Prayer” od Bon Jovija i emotivnom izvedbom oduševili obožavatelje. A oduševljenost dolazi jer su se cellosi okupili nakon pauze od dvije godine tijekom koje su objavili dva solo albuma klasične glazbe.

Foto: FIBA/Screenshot

„Pjesma ima mističan intro koji zvuči odlično na violončelu. Ostatak je bio vrlo izazovno prenijeti da bi bilo zanimljivo, ali smo uspjeli i zvučat će odlično na našim nastupima uživo jednog dana. Osobito pred kraj seta. Znamo da će svi zajedno pjevati“, poručili su.

Prisjetimo, 2CELLOS su uspješnu svjetsku karijeru započeli 2011. objavom obrade “Smooth Criminal” Michaela Jacksona. Na svom YouTube kanalu imaju 1.3 milijarde pregleda, te više od 5.5 milijuna pretplatnika, milijardu streaminga i gotovo milijun prodanih ulaznica. A koncerte su održavali na najvećim svjetskim pozornicama poput New York City’s Radio City Music Hall, London’s Royal Albert Hall, Sydney Opera House.

VIDEO>> Ante Radonić: Još nema znaka koji bi potvrdio postojanje neke civilizacije u svemiru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije