Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži pomoć

Poznatu hrvatsku stand up komičarku pokrali, nespretni lopov ostavio trag

24.09.2015., Zagreb -  Stand up komicarka u Studiju Smijeha. Marina Orsag.  Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/4
12.09.2019.
u 09:33

Marina Orsag najpoznatija je žena komičarka u Hrvatskoj i regiji, a njezin talent i prirodnu duhovitost prepoznaju i van granica Hrvatske.

Stand up komičarka Marina Orsag na društvenim je mrežama napisala kako je pokradena.

Naime, krađa se odvila u centru Zagreba, a ukradene su razne stvari.

- Neki lik s ovom šiltericom, provalio je jučer ili danas u moj auto i to samom centru grada u Hebrangovoj. Ukrao je mikrofone bubice XTuga 4kom sa vlastitom miksetom, reflektor srebrni veliki, lakove za auto, društvene igre Ticket to ride i Kapetan Gaćeša knjige. Ostavio je šiltericu. Ili mu je u žurbi ispala ili je pomislio kako je to adekvatna zamjena za sve što je uzeo. Enivejz...ukoliko vam je poznata ova šilterica ili ako vidite da netko negdje prodaje gore navedene stvari, javite u inbox jer policiju zabole - napisala je i zahvalila se.

- Mene najviše muči kakav je to lopov koji krade knjige - napisao joj je jedan od Facebook prijatelja.

-  Psiho! Ostavlja enigmatske tragove kod svakog zločina jer potajno želi biti otkriven - komentirala joj je Ida Prester.

- A baš te neće. Dobro, jel se uopće ikada igdje na mjestu zločina uzimaju otisci prstiju ili je to samo u CSI?! Svi ostavljamo otiske za dokumente pa mi nije jasno kak se nikada niti jedan (ajmo reć “sitni”) provalnik ne ulovi! - primjetila je jedna prijateljica.

Marina Orsag najpoznatija je žena komičarka u Hrvatskoj i regiji, a njezin talent i prirodnu duhovitost prepoznaju i van granica Lijepe naše. Marinin humor okarakteriziran je kao bez dlake na jeziku, no ono što prepoznaju svi je činjenica da Marina iskreno uživa u onom što radi.

Preko desetljeća građenja stand up scene u Hrvatskoj, bavljenja humorom, copywritingom, organizacijom raznih događanja, humanitarnim radom; nakon preko 2500 nastupa, te preko 500.000 nasmijanih ljudi koji su gledali i slušali Marinu kroz sve ove godine, Marina nasmijava posjetitelje diljem Europe.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
10:49 12.09.2019.

U hr kronično nedostaje humora i komičara, ali to baš ne daje za pravo da se dotičnu svrsta u kategoriju istih!

KL
Klarica
10:01 12.09.2019.

Nikad čula za nju.

ZI
zip123
21:31 12.09.2019.

Od nje ni fore nitko ne krade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije