Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER

Poznati voditelj napušta televiziju, zna se tko će ga naslijediti u emisiji

Foto: Danijel Berković/Pixsell
1/4
30.10.2019.
u 10:24

– Nakon tri i pol godine rada na N1 televiziji odlučio sam se da je vrijeme za promjenu. Idem u neku vrstu free lance angažmana, otvaram svoj obrt, jer vjerujem da je to budućnost na tržištu rada. Uključujem u to sve vrste angažmana na polju komunikacija, a imat ću i suradnju s nekim medijima – kazao nam je Štefanić

Petar Štefanić, urednik i voditelj gledane emisije "Pressing" N1 odlazi s ove televizije nakon tri i pol godine godine rada na njoj. Podsjetimo, Štefanić je novinarsku karijeru počeo 2001. godine kao dio redakcije unutarnje politike na Hrvatskom radiju.

Uređivao je i vodio emisije “U mreži prvog” te “Poligraf”, a od 2003. godine počinje raditi priloge za televizijsku emisiju “Nedjeljom u dva”. Nakon toga 2005. godine prelazi i u stalni angažman na Hrvatskoj radioteleviziji kao urednik i voditelj emisije “Otvoreno”, a urednički se istaknuo i u političkim magazinima “Post scriptum”,” Dossier.hr”, “Spektar” te “Labirint”. Paralelno s tim projektima, kao reporter radio je priloge za središnji Dnevnik HTV-a te emisiju “Latinica”, a usto je uređivao i vodio večernje vijesti. Godine 2016. prešao je na N1, gdje je odradio oko 300 emisija "Pressing", u kojima je razgovarao s mnogo poznatih gostiju iz svijeta politike, gospodarstva, estrade, filma i medija. 

– Nakon tri i pol godine rada na N1 televiziji odlučio sam da je vrijeme za promjenu. Idem u neku vrstu free lance angažmana, otvaram svoj obrt jer vjerujem da je to budućnost na tržištu rada. Uključujem u to sve vrste angažmana na polju komunikacija, a imat ću i suradnju s nekim medijima. Zahvaljujem N1 televiziji na svemu što sam ovdje naučio i na nezaboravnom profesionalnom iskustvu – kazao je Štefanić za Večernji list. Kako doznajemo, Petar će uskoro početi suradnju sa zagrebačkom radio postajom Yammat FM, gdje će jednom tjedno voditi svoj talk show. 

Što se tiče emisije "Pressing", već je poznat i novi voditelj. To je Ilija Jandrić, kojeg smo na N1 dosad gledali u dnevnom programu. 

– Drago mi je što preuzimam "Pressing", večernji talk show N1. Zahvalan sam na ukazanom povjerenju i motiviran za novi izazov u karijeri. Petar je postavio ljestvicu visoko, trudit ću se nastaviti s jednako širokim spektrom gostiju i temama koji nužno nisu vezani za politiku, no neću bježati ni od politike. Bit će i nekih osvježenja, više ćemo se koristiti društvenim mrežama i interakcijom s publikom, format će biti fleksibilniji, ponekad, ako to tema diktira, neće biti samo jedan gost nego mogu biti dva koja će sučeljavati stavove itd. . Trudit ću se da bude što zanimljivije – kazao nam je Jandrić. 

Ključne riječi

Komentara 12

LA
Latz
10:49 30.10.2019.

Jedva gledam televiziju, a još manje N1....

Avatar tituš
tituš
10:45 30.10.2019.

Tko je Štefanić, tko Jandrić??

DA
damascus
11:13 30.10.2019.

Sve anacionalni, izgubljeni likovi, koji su shvatili da samo pljujući po domovini mogu prosperirati. I prosperirali su. Materijalno svakako, jer izdaja ima najvišu cijenu na medijskom tržištu a moralno su propali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije