Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi ostati pozitivan

Poznati voditelj (48) vodi tešku bitku s rakom u terminalnoj fazi: 'Ostalo mi je nekoliko mjeseci života'

Foto: Instagram
1/7
16.11.2022.
u 11:30

Jonnie Irwin (48) objavio je da vodi tešku bitku s karcinomom u terminalnoj fazi, a kako je rekao, prema tvrdnjama liječnika, ostalo mu je još samo nekoliko mjeseci života. U razgovoru za magazin Hallo rekao je kako mu se rak proširio na pluća i mozak te kako mu je sada cilj inspirirati ljude da maksimalno iskoriste svaki svoj dan.

Voditelj popularne emisije ''Mjesto pod suncem'' koju domaća publika ima prilike gledati na HRT-ovom Drugom programu, Jonnie Irwin (48) objavio je da vodi tešku bitku s karcinomom u terminalnoj fazi, a kako je rekao, prema tvrdnjama liječnika, ostalo mu je još samo nekoliko mjeseci života.

U razgovoru za magazin Hallo rekao je kako mu se rak proširio na pluća i mozak te kako mu je sada cilj inspirirati ljude da maksimalno iskoriste svaki svoj dan. Kako je otkrio, prvi znakovi bolesti javili su se 2020. godine kada mu se vid odjednom zamaglilo tijekom vožnje.

-U roku od tjedan dana od tog trenutka rekli su mi da imam još šest mjeseci života. Morao sam tada otići kući svojoj supruzi, koja je čuvala naše tek rođene blizance, i reći joj da će ostati sama. To je bilo devastirajuće, sve što sam mogao napraviti jest ispričati joj se. Osjećam se odgovornim za ono što se događa- kazao je Jonnie koji sa suprugom Jessicom ima troje djece, blizance Rafu i Cormacka i sina Rexa (3).

-Došlo je do točke kada osjećam kao da imam neku prljavu tajnu, kao da imam nevidljivi teret na leđima. Nadam se da ću uklanjanjem tog tereta inspirirati ljude koji su u istoj situaciji, kojima se život bliži kraju, da iskoriste svaki dan na najbolji način, da im pomognem vidjeti da mogu živjeti dobar život čak i ako umiru- rekao je voditelj koji je sve donedavno bolest krio od javnosti.

-Jednoga dana ovo će me sustići, ali činim sve što mogu da taj dan dođe što kasnije. Dugujem to svojoj ženi i djeci. Neki ljudi u mojoj situaciji imaju listu želja, ali ja samo želim da sve radimo zajedno, kao obitelj- dodao je Jonnie te otkrio da iako mu još nije ostalo puno vremena, želi ostati pozitivan.

-Postavljam si male ciljeve, neke male stvari zbog kojih želim da sam tu. Stekao sam naviku govoriti sebi da ne planiram jer možda neću biti tu da realiziram planove. Ali sada želim planirati, želim stvarati uspomene i provoditi sve trenutke s obitelji jer je realnost takva da će moji dječaci odrastati i da neće poznavati svog oca. I to mi slama srce- zaključio je Jonnie.

VIDEO Krenula nova sezona serije Kruna: Prikupila je mnogo negativnih kritika i prije izlaska epizoda!

Ključne riječi

Komentara 5

ST
Starotopoljanin
18:46 16.11.2022.

Tebi stocaru sigurno nije,jer si stalno sa Svinjama i Ovcama

ST
Starotopoljanin
18:50 16.11.2022.

Neznam samo dali ti imas tako malu djecu i takav shiksal,i da tvoja djeca tebe ne zapamte,i sirota zena bori se sama da digne djecu.hej covjece,neka te bog primi.

Avatar patkovic
patkovic
18:21 16.11.2022.

nije umro, produžio je vrstu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije