Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u varaždinu

Poznati uzvanici na vjenčanju Tina Jedvaja i Dine Dragije: Kćeri Zdravka Mamića došle u društvu Tije Mamić

Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/26
12.06.2022.
u 15:33

Nogometaš i njegova dugogodišnja djevojka sudbonosno 'da' izgovorili su okruženi bliskim prijateljima i suradnicima te članovima obitelji.

Nogometaš Tin Jedvaj i njegova dugogodišnja Dina Dragija vjenčali su se jučer u Varaždinu okruženi bliskim prijateljima, suradnicima i članovima obitelji, a neke javnosti poznate moguće je vidjeti na ekskluzivnim fotografijama. Naime, kćeri Zdravka Mamića Lucija i Iva koje ne viđamo često na svadbu su stigle u društvu Tije i Marija Mamića, a pridružila im se i Tijina vjenčana kuma Višnja Vjetrović.

11.06.2022., Varazdin - Vjencanje Dine Dragije i Tina Jedvaja. , Lucija Mamic, Iva Mamic, Visnja Vjetrovic Photo: Josip Regovic/PIXSELL
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Na svadbi je bio i poduzetnik Hrvoje Čermak, kao i nogometaš Nikola Moro u pratnji djevojke. 

11.06.2022., Varazdin - Vjencanje Dine Dragije i Tina Jedvaja. Nikola Moro Photo: Josip Regovic/PIXSELL
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Među uzvanicima bila je i pjevačica Jelena Žnidarić Zsa Zsa koja je dio atmosfere podijelila na društvenim mrežama. Ovo slavlje svojim dolaskom uveličali su i supruga košarkaša Ivice Zupca Kristina Zubac, supruga nogometaša Matea Kovačića Izabel Kovačić koja je oduševila u crnoj toaleti.  Na svadbi su bili i influencerica Brita Bobetić, glazbenik Stefan Cvijović Cvija, dizajnerica Kristina Bruja, frizer poznatih Zvonimir Franić koji je također podijelio djelić atmosfera, ali i mladenkin izgled prije svečanosti.

11.06.2022., Varazdin - Vjencanje Dine Dragije i Tina Jedvaja. Izabela Kovacic Photo: Josip Regovic/PIXSELL
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Dodajmo da je dobro raspoložena mladenka pozirala  s prijateljicama ispred cvjetnog panoa, a nakon ceremonije svi su se zaputili u salu gdje su ih zabavljali grupa Lexington i Saša Matić. Par je svoj prvi ples otplesao na pjesmu Eda Sheerana 'Perfect'. 

11.06.2022., Varazdin - Vjencanje Dine Dragije i Tina Jedvaja. Kristina Burja. Photo: Josip Regovic/PIXSELL
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Dina je nosila jednostavnu vjenčanicu bez detalja, a protezala se uz vrat bez rukava te nastavila u obliku sirena-kroja. Dragijina kuma bila je Petra Kljajić, kći legendarnog rukometaša Nenada Kljajića.

VIDEO Promocija novog albuma Nine Badrić

 

Ključne riječi

Komentara 3

SE
serđo12
16:32 12.06.2022.

Kad ovo gledaju Autrijanci i Njemci ,misle da je turska sapunica !

ZA
zagabria8
18:47 12.06.2022.

Kakvo je to nogometaško vjenčanje bez Cece i zbora Arkanovih drugara. Osobno sam sretan što nisam dio takve 'društvene elite'

DU
Deleted user
18:30 12.06.2022.

Bljuje mi se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije