Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO POJAČANJE

Poznati splitski novinar od veljače u redovima RTL-a

Rade Županović
Foto: Privatni album
1/4
07.01.2022.
u 15:15

- Svaka nova promjena sa sobom nosi i novi poticaj i želju za napretkom. Nakon dvadeset godina radijskog reporterstva i godinu i pol dana reporterstva na N1 televiziji došlo je vrijeme za nove izazove - kazao nam je Rade Županović

Splitski novinar Rade Županović novo je pojaćanje u redovima RTL televizije. Iskusni novinar, koji je punih 20 godina bio jedno od najpoznatijih reporterskih imena Radio Dalmacije prije godinu i pol prešao je na N1 televiziju, u čijem se programu redovito javljaju iz Splita, ali i cijele Dalmacije. Od 1. veljače gledat ćemo ga u programu RTL-a.

- RTL ovim putem potvrđuje dolazak kolege Županovića u našu redakciju Informativnog programa. Rade će biti još jedan dopisnik iz Splita. Veselimo se njegovom skorašnjem početku rada u našem timu te izvještavanju iz Dalmacije - potvrđeno bam je s RTL-a.

- Svaka nova promjena sa sobom nosi i novi poticaj i želju za napretkom. Nakon dvadeset godina radijskog reporterstva i godinu i pol dana reporterstva na N1 televiziji došlo je vrijeme za nove izazove. Teren je moja prva ljubav, i tu se osjećam najbolje, a to su prepoznali i na RTL-u. Reportaže i javljanja uživo s terena, i dalje ostaju dio mog života, ovog puta uz žuti mikrofon. Veselim se novim izazovima i nadam se da ću opravdati njihovo povjerenje. Ovom se prilikom želim zahvaliti i N1 televiziji i ljudima koji su dio tog vrijednog tima. Iskustva i znanja koje sam stekao u posljednjih godinu i pol dana su nemjerljiva i na tome im velika hvala - kazao nam je Županović.

Kako neslužbeno doznajemo, N1 televiziku napušta i drugi dopisnik iz Splita. Novinar Hari Kočić pojačat će redove TV Dalmacija.

VIDEO: I Plenković je gledao 'Don't Look Up'! Donosimo pregled filmske godine 

 

Ključne riječi

Komentara 1

SA
Samuraj3
15:24 07.01.2022.

Nikad čuo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije