Naslovnica Showbiz Estrada

Studentica na kvizu 'Potjera' osvojila 50.000 kuna

Karla je jedina od preostalih troje natjecatelja uspjela pobijediti lovca i doći do završne potjere gdje je imala 12 točnih odgovora, odnosno skupila sveukupno 13 koraka prednosti pred lovcem
08. siječnja 2019. u 16:06 5 komentara 2531 prikaza
Foto: Screenshot HRT
Pogledajte galeriju 1/4

Dvadeset i četverogodišnja studentica Filozofskog fakulteta Karla Triplat u showu „Potjera“ HTV-a osvojila 50 tisuća kuna.

Konferencija za medije o slučaju tužbe HND-a od strane HRT-a DIGLI TUŽBE S Prisavlja se oglasili o kritikama: Cenzura ne postoji na HRT-u

Iako je u brzopoteznim pitanjima mlada Ludbrežanka skupila tek 10.500 kuna, to je odmah odlučila ispraviti te pristala na višu ponudu. Zahvaljujući zavidnom znanju koje je pokazala, Karla je uspjela pobijediti lovca, šest godina starijeg Deana Kotigu.

Konferencija za medije o slučaju tužbe HND-a od strane HRT-a presedan HRT tužio svoje zaposlenike i traži više od pola milijuna kuna: 'Ovo je neviđena cenzura'

Karla jedošla do završne potjere gdje je imala 12 točnih odgovora, odnosno skupila sveukupno 13 koraka prednosti pred lovcem. To je ujedno i jedan od boljih rezultata u 'Potjeri' uopće.

Dragan Nikolić Antivladini prosvjedi Srbijanski novinari stali na stranu hrvatskog kolege s HRT-a i osudili napade

Iako je Kotiga odlično startao odgovorivši na prvih šest pitanja točno, uslijedio je nagli pad te je u potpunosti izgubio koncentraciju. Na kraju lovac ipak nije uspio odgovoriti na još šest pitanja koliko mu je bilo potrebno da spriječi Karlu da kući ode sa 50 tisuća kuna.

 

 

Cromaris
Uzgoj ribe
Riba hrani generacije, a prosječno je pojedemo dvostruko manje od europskog prosjeka

A1 izdvaja za Vas

 • kakačinka:

  Neka drago mi je, ali ipak sam dobio dojam da joj je Dejan popustio

 • samoborka:

  Navijala sam za njenu pobjedu i drago mi je sto je pobijedila. No prilicno mi je djelovalo da joj Kotiga namjerno popusta.

 • Avatar cuvarkuca
  cuvarkuca:

  U prave ruke👍