Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lovac izgubio

Studentica na kvizu 'Potjera' osvojila 50.000 kuna

Foto: Screenshot HRT
1/4
08.01.2019.
u 16:06

Karla je jedina od preostalih troje natjecatelja uspjela pobijediti lovca i doći do završne potjere gdje je imala 12 točnih odgovora, odnosno skupila sveukupno 13 koraka prednosti pred lovcem

Dvadeset i četverogodišnja studentica Filozofskog fakulteta Karla Triplat u showu „Potjera“ HTV-a osvojila 50 tisuća kuna.

Iako je u brzopoteznim pitanjima mlada Ludbrežanka skupila tek 10.500 kuna, to je odmah odlučila ispraviti te pristala na višu ponudu. Zahvaljujući zavidnom znanju koje je pokazala, Karla je uspjela pobijediti lovca, šest godina starijeg Deana Kotigu.

Karla jedošla do završne potjere gdje je imala 12 točnih odgovora, odnosno skupila sveukupno 13 koraka prednosti pred lovcem. To je ujedno i jedan od boljih rezultata u 'Potjeri' uopće.

Iako je Kotiga odlično startao odgovorivši na prvih šest pitanja točno, uslijedio je nagli pad te je u potpunosti izgubio koncentraciju. Na kraju lovac ipak nije uspio odgovoriti na još šest pitanja koliko mu je bilo potrebno da spriječi Karlu da kući ode sa 50 tisuća kuna.

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

KA
kakačinka
16:16 08.01.2019.

Neka drago mi je, ali ipak sam dobio dojam da joj je Dejan popustio

SA
samoborka
18:02 08.01.2019.

Navijala sam za njenu pobjedu i drago mi je sto je pobijedila. No prilicno mi je djelovalo da joj Kotiga namjerno popusta.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
17:05 08.01.2019.

U prave ruke👍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije