Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trodnevni festival

Poznati hollywoodski glumac sa svojim rock bandom zakupio otok kraj Šibenika

Jared Leto
Foto: Van Tine Dennis/Press Association/PIXSELL
1/3
16.01.2019.
u 22:12

Posjetitelji će moći uživati u "intimnim koncertima" benda, ali i u masažama, jogi, meditaciji i brojnim drugim aktivnostima

Glumac i glazbenik Jared Leto i njegov bend Thirty Seconds To Mars organiziraju festival u Hrvatskoj, točnije na jednom otočiću kraj Šibenika.

Riječ je o Mars Island festivalu koji će se održavati od 9. do 12. kolovoza, a rokeri su se aktivirali na društvenim mrežama te ne prestaju pozivati ljude da im se pridruže u partijanju u Hrvatskoj. U trodnevnu ulaznicu su uključene sve aktivnosti, smještaj i hrana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JARED LETO (@jaredleto)

Cijene ulaznica kreću se od oko 6700 kuna pa sve do 42 tisuće kuna. Posjetitelji će moći uživati u "intimnim koncertima" benda, ali i u masažama, jogi, meditaciji i brojnim drugim aktivnostima. Inače, Leto je dosad Mars Island organizirao u Kaliforniji, a festival je bio veoma popularan u SAD-u.

-Bit će nevjerojatno, mjesto je ludnica, poručio je Jared svojim obožavateljima putem Instagrama te ih pozvao da mu se pridruže u Hrvatskoj.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar patkovic
patkovic
22:51 16.01.2019.

skupe ulaznice , da nije tu uključeno neko ubijanje uživo

BA
basilije
23:27 16.01.2019.

zabava za kolonijaliste u koloniji hrvatskoj

CR
CrniGaro
22:50 16.01.2019.

Joga i masaža napredak ,crno,tmica,propast .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije