Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUGA U SRBIJI

Poznati estradni menadžer (39) preminuo od posljedica koronavirusa

Foto: Instagram
1/5
12.07.2020.
u 14:23

Bor je posljednjih dana bio u teškom stanju, a kako prenose srpski mediji, nalazio se na respiratoru, dok je po prijemu u bolnicu prvih dana bio na kisiku.Menadžer je u bolnicu primljen s upalom pluća, a zatim je dobio i temperaturu

Estrada u susjednoj Srbiji je u šoku nakon što je poznati menadžer Bor Lalević preminuo od posljedica koronavirusa u 39. godini. 

Bor je posljednjih dana bio u teškom stanju, a kako prenose srpski mediji, nalazio se na respiratoru, dok je po prijemu u bolnicu prvih dana bio na kisiku.Menadžer je u bolnicu primljen s upalom pluća, a zatim je dobio i temperaturu.

Inače, Bor je na javnoj sceni Srbije poznat kao nekadašnji menadžer pjevača Ace Pejovića, ali i kao direktor Kamarad produckije koja je organizarala veliki broj koncerata kako u Srbiji, tako i u cijeloj regiji. Posljednjih mjeseci bio je menadžer grupe Lexington s kojima je napravio veliki broj nastupa.

Od Lalevića se protekla dva dana opraštaju brojni glazbenici. 

Foto: Daniel Pavlić

- Neka te nebeski anđeli čuvaju, dušo najveća - napisali su članovi Lexingtona pokraj fotografije Lalevića, a neutješna je i Marija Šerifović, koja je također surađivala s njim.

Foto: Instagram screenshot

- Dobri naš Bor. Dobar čovjek. Požrtvovan suradnik, uvijek nasmijan i spreman na suradnju - napisala je Šerifović. 

Ključne riječi

Komentara 16

DU
Deleted user
19:04 12.07.2020.

Frajer je imao valjda 150 kila...sigurno je samo zbog korone umro.

Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
17:15 12.07.2020.

Ne lažite, udario ga srčani.

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
16:58 12.07.2020.

Do sada sam bio uskraćen saznanjem da je bio svjetska mega zvijezda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije