Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDINSTVEN PROJEKT

Poznati DJ nastupat će na jedinstvenom prostoru slapova Krke

Lawrence Klein
Foto: Valerio Baranović
1/5
28.05.2020.
u 17:00

Posebno su gledani DJ setovi snimani na atraktivnim lokacijama pa nije ni čudo što će se glazbena izvedba Lawrencea Kleina na slapovima Krke emitirati u četvrtak od 21,00 sati istovremeno na više od 20 Facebook stranica.

Nacionalni park Krka emitirat će večeras na svojoj Facebook stranici dvosatni glazbeni video set poznatog šibenskog DJ-a i producenta Lawrencea Kleina koji je za kulisu svoje najnovije audio-vizualne razglednice odabrao netaknutu prirodu uz naše slapove.

U suradnji s nagrađivanom šibenskom Udrugom RatCat koja je proteklih godina svojim angažmanom unijela puno živosti na lokalnoj glazbenoj i kulturnoj sceni, NP Krka po prvi put sudjeluje u jednom takvom projektu koji u ovom konkretnom slučaju osim promocije glazbe za cilj ima i promicanje šibenskog i hrvatskog turizma. 

Video streaming DJ setova veliki je hit u svijetu, a kako su nakon izbijanja pandemije koronavirusa takvi video-glazbeni uradci bili jedina veza između izvođača i najšire publike, gledanost im je drastično povećana gotovo preko noći. Posebno su gledani DJ setovi snimani na atraktivnim lokacijama pa nije ni čudo što će se glazbena izvedba Lawrencea Kleina na slapovima Krke emitirati u četvrtak od 21,00 sati istovremeno na više od 20 Facebook stranica.

Sve detalje o projektu možete pronaći na Facebook eventu Lawrence Klein pres. Krka National Park, a mi vas pozivamo da u četvrtak uživate s nama u ugodnoj i melodičnoj glazbi nadarenog DJ-a koju prate prekrasni kadrovi krške ljepotice snimani sa zemlje i iz zraka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije