Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dirljiva snimka

Teško ćete zadržati suze! Emotivna Severina ganula obožavatelje: 'Prošlo je točno pola godine...'

Foto: Instagram screenshot
1/8
28.05.2020.
u 13:20

Ovo je moj glas protiv nepravde. Hvala svima u dvorani koji su me došli podržati i dali mi nevjerojatnu količinu snage i ljubavi. Hvala od srca! - poručila je Severina uz emotivan video s koncerta na kojem pjeva 'Rođeno moje'.

Krajem prošle godine Severina je oduševila fanove diljem regije turnejom 'The Magic Tour', koja je višestruko nagrađena kao najbolja turneja u 2019. Turneja je započela u njenom rodnom Splitu, a kao dokaz da je neprikosnovena miljenica svojih Splićana, jest činjenica da je to koncert s najviše prodanih ulaznica u Spaladium Areni.

Nekoliko dana kasnije, Severina doživljava pravu dramu u privatnom životu u borbi za njenog sina. I premda su svi očekivali kako će se nastavak turneje otkazati, Severina je došla u Zagreb i pokazala da ma koliko joj je bilo teško, najteže što se jednoj ženi i majci može dogoditi, odradila je najbolji koncert u svom životu. A pjesma 'Rođeno moje' bila je kulminacija tog sveopćeg navijanja publike da netko tko je bio povrijeđen bude dobro. To nije bio pljesak, to je bilo navijanje.

Uz premijeru videa, Severina se fanovima obratila i osobnom porukom: „Danas je točno pola  godine od nepravomoćnog odvajanja jednog osmogodišnjeg dječaka iz njegovog doma. Sa sinom sam provela u tih šest mjeseci točno 29 dana, točnije 690 sati. U tom “ravnopravnom roditeljstvu” mi je također oduzeto 180 sati zbog samoproglašene samoizolacije. Ovo je moj glas protiv nepravde. Hvala svima u dvorani koji su me došli podržati i dali mi nevjerojatnu količinu snage i ljubavi. Hvala od srca!“ - poručila je Severina.

Foto: Instagram screenshot

 

Ključne riječi

Komentara 14

PA
Pahor
14:30 28.05.2020.

Nemrem prestat plakat. Jest da je zlouporebljavala dijete u svrhu vlastite promocije, no ipak, bolje dijete, nego filmovi s jahte s obzirom na godine

Avatar ShuPac
ShuPac
14:39 28.05.2020.

teško mi je... plačem... obnevidio sam od suza :-(

Avatar BosnaArgentina
BosnaArgentina
13:36 28.05.2020.

Ja inače do sada nisam nikada zaplakao, ali sad....rijeke i rijeke suza od jutros prolijevam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije