Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teški trenuci

Nakon optužbi srpskog tabloida poznate mame dale podršku Severini!

Foto: pixsell
1/7
30.05.2019.
u 12:42

Iva Radić, Nika Antolos, Lana Klingor Mihić, Suzy Josipović, Paola Valić Bekić uputile su poruke podrške pjevačici nakon što je na naslovnici srpskog Telegrafa objavljeno kako je Severina pokušala ubiti Milana Popovića.

Srpski Telegraf na svojoj naslovnici danas objavljuje kako je Severina pokušala ubiti svog bivšeg partnera Milana Popovića i kako sve istražuje policija.

Pjevačica je odmah reagirala na ove napise i na svojem Instagramu napisala kako je u sudskoj borbi za svoje dijete od njegova oca, pored ostalih epiteta, dobila i neslužbeni status "ubojice". Objasnila je i kako je razlog ovakvim optužbama to što Milan od nadležnih hrvatskih institucija nije odmah dobio ono što je zacrtao i svoje nezadovoljstvo i ljutnju izražava na ovakav način. 

– Nisam ubojica niti ću to postati, ja sam samo Severina koja se ne ljuti na navedene pojedince, jer nisu oni krivi što im sustav, koji ne  funkcionira, dozvoljava da rade što hoće uz pomoć novaca... – napisala je, između ostalog, Severina. 

Poruke podrške na njezinu Instagram profilu ubrzo su joj napisale Iva Radić, Lana Klingor Mihić, Paola Valić Bekić, Nika Antolos...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U sudskoj borbi za svoje dijete, od njegovog oca dobila sam, pored do sada raznih epiteta i postavljanih ''dijagnoza'', i neslužbeni status ''ubojice'' u pokušaju oca djeteta. Razlog je jednostavan... Otac nije uspio dobiti odmah i sada ono što si je zacrtao od nadležnih hrvatskih institucija uključenih u postupak pa je, nezadovoljan i ljut nakon jučerašnjeg suda, ''pustio'' u javnost vijest o pokušaju njegova ubojstva od strane mene i to putem i uz pomoć mog supruga Igora. Da nije žalosno, bilo bi tragikomično čime se sve pojedinci služe u tzv. ''borbi'' na sudu, a sve pod krinkom najboljeg interesa svog djeteta, i da granice 'fair play-a' i interesa djeteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe. Svakome je jasno da je to plaćeni oglas i da, ako treba, radi pobjede majku treba proglasiti i ubojicom. Nisam ubojica niti ću to postati, ja sam samo Severina koja se ne ljuti na navedene pojedince, jer nisu oni krivi što im sustav, koji ne funkcionira, dozvoljava da rade što hoće uz pomoć novaca... Neću podnijeti niti nikakve tužbe radi navedenog plaćenog ''oglasa'' u novinama, jer je svakome jasno kakva to osoba radi i može raditi, i to svom djetetu, a ja ću i dalje biti majka svom djetetu i samo Severina. Kako jedna pjesma kaže ''daleko mu kuća..''

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 

– Ti si moja ljubav, i u svemu sto odlično radiš i djeluješ, najbolja si u onom najvažnijem, biti Alexova Mama – napisala je Iva Radić.
– Severina, daleko je njemu i mozak i empatija i srce i sve; takvi ne biraju sredstva, a ti ćeš svoju istinu dokazati i u to uopće ne sumnjamo! Volimo te i uz tebe smo! – piše Paola Valić Bekić.

– Bez brige, svi normalni znaju istinu, a za ove druge – ne mari! Luzer bio, luzer ostao. Samo je jedna majka, a ti si THE MAMA!!! – poručila joj je Suzy Josipović. 

– Upravo si još jednom pokazala koliki si čovjek. Samo majka zna ovako postupiti, jer je majka i jer štiti svoje dijete, pa makar to značilo i progutati knedlu, zatomiti ponos, suzbiti prkos i reci "ma neću ništa napraviti". A ja jako dobro znam kako je to – napisala je Lana Klingor Mihić.

– Da, ubila si ga ignoriranjem njegovog zla, ljubavlju prema svome djetetu i nastavkom života punog radosti.. Hoće to.. Ali tvoj divni mali čovjek raste i narast će u divnog mladog čovjeka, a onda svi plaćeni oglasi svijeta vrijedit će kao novac Monopolyja i njegova vikanja, laž, utišat će vaš smijeh... Samo hrabro, svako zlo ima rok trajanja – poručila joj je Nika Antolos.

Komentara 8

Avatar andrej II  kara von bruxeles
andrej II kara von bruxeles
09:09 31.05.2019.

Ovo je sramota... podržavati severininu mržnju prema Milanu.. .nečuveno.... Milane ne daj se!!

DU
Deleted user
13:56 30.05.2019.

Poštovani Večernjak, ljubazno Vas molim da nas poštedite takvih i sličnih informacija. S poštovanjem, zauvijek Vaš "Zabranjeno mlatiti praznu slamu"

BO
borcanac
17:51 30.05.2019.

Ubicete vi nas vjestim o ovoj jadnici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije