Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajna izgleda

Poznate Hrvatice otkrile kako su nakon trudnoće izgubile kilograme

majke
Foto: Pixsell
1/4
07.04.2014.
u 18:42

Ana Begić Tahiri pazila je na prehranu, a Marijana Mikulić oslonila se i na kozmetičke tretmane...

Nakon porođaja majke, osim brige o djetetu, redovito na pameti imaju kako što prije vratiti liniju koju su imale prije trudnoće. Užurban način života i stalno trčanje oko bebe i poznatim Hrvaticama pokazali su se kao uspješan recept za gubitak kilograma.

Glumica Ana Begić Tahiri sretna je majka Lane koja će za mjesec dana napuniti tri godine. Priznaje, tek se nedavno vratila na svoju normalnu tjelesnu težinu.

Genetika je ključna

– Udebljala sam se 20 kilograma u trudnoći i odmah nakon porođaja krenula sam na treninge. Promijenila sam i prehrambene navike, ali ne mogu reći da je cijeli proces išao glatko, iskreno uza smijeh kaže Ana. Televizijska voditeljica i novinarka Anja Alavanja Romac, majka dvogodišnjeg Jakova, hvali se da je rekorderka u gubljenju kilograma nakon trudnoće.

– Iz bolnice sam izašla s tjelesnom težinom koju sam imala prije trudnoće. Moj Jakov bio je jako zahtjevna beba i stalno sam ga nosila po rukama što mi mama i baka zamjeraju. Pa kad se još uz to uzmu sve obveze: pripremanje ručka, trčanje u trgovinu, šetnja s djetetom... kilogrami se lako gube. Ali ja sam i jako puno dojila, po desetak puta dnevno i mislim da je to najbolji recept za mršavljenje. Jela sam više nego ikad, a kilograme nisam dobivala, otkriva Anja.

Odličnom figurom može se pohvaliti i Lejla Filipović. Supruga televizijskog voditelja i glumca Tarika Filipovića rodila je dva sina, Dina i Armana, a nijedna trudnoća na njenoj liniji nije ostavila traga.

– Znam da će zvučati glupo, ali zbilja je genetika ta koja je kriva za moju liniju. I prijašnjih godina prije bih izgubila kilogram nego ga dobila, kaže lijepa Lejla. Glumica Marijana Mikulić svog drugog sina Andriju na svijet je donijela prije pet mjeseci, a njena bitka s kilogramima već je gotova.

Treninzi uz sina

– Koristila sam se provjerenim receptima iz prve trudnoće. Idem na LPG tretmane za lice i tijelo te treniram power pilates na koji vodim i Andriju gdje mi ga i pričuvaju dok ja vježbam, što mi je odlično. Od 18 dobivenih kilograma ostala su mi samo dva viška, zadovoljno kaže Marijana koja u braku s ekonomistom Josipom ima i petogodišnjeg sina Ivana.

Foto: Grgur Žučko/pixsell

>>Ukradi stil Lejle Filipović: Lijepa i elegantna bivša misica ne griješi

Komentara 1

SE
sestrićna
21:33 07.04.2014.

a ko su ove?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije