Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skriva što se dogodilo

Poznata pjevačica završila na hitnoj operaciji u Londonu

Foto: PA/Pixsell
1/4
11.12.2018.
u 14:15

Mel B slomila je ruku i dva rebra, ali ne otkriva kako joj se to dogodilo.

Bivša članica Spice Girls Mel B hitno je operirana u Londonu i tu informaciju sama je objavila na društvenim mrežama.

Napisala je kako je operirala ruku te da su joj slomljena dva rebra, međutim nije objasnila kako se ozlijedila.  Zbog operacije morala je odgoditi i promociju svoje nove knjige i zbog toga se ispričala obožavateljima i obećala kako će to učiniti čim se oporavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thankyou to all the wonderful nurses dr’s and my amazing surgeon for the care and expertise given to me here at the hospital I’ve been staying at,suffering 2 broken ribs a severed right hand needing emergancy care,to having had to have over a 3 hr surgery to repair the damage hence the purple sling,I’ve had to unfortunately cancel my book signing today in NY,I appolagise to each and everyone one of you who bought there tickets to meet me today😩I’m absolutely gutted but I can assure you it WILL happen at a later date,I promise,but for now My right arm/hand is all stitched up and I’m trying to keep still to heal my broken ribs,ohhh the pain,but I’m in super safe hands with the care of everyone here at the hospital!!!!!thank you all for understanding,I love you all #accidentshappen #needtimetoheal #hospital

A post shared by Scary Spice Mel b (@officialmelb) on

 

 

 

"Hvala predivnim medicinskim sestrama, doktorima i mom kirurgu koji su mi omogućili pravu skrb i pažnju u bolnici nakon što sam slomila dva rebra i ruku. Operacija je trajala tri sata, zbog čega sam bila prisiljena otkazati promociju svoje knjige u New Yorku. Ispričavam se svima koji su kupili karte za događaj koji ću sigurno naknadno održati, ali za sada, moja ruka je “zarobljena” u gipsu, bol je jaka, ali nalazim se u dobrim rukama. Hvala svima na razumijevanju. Volim vas sve", napisala je Mel B.

U bolnici su je posjetile i članice grupe Spice Girl, sve osim Victorije Beckham. Naime, djevojke su se opet okupile kako bi održale niz koncerata ali Victoria im se ne želi pridružiti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije