Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povlači se društvenih mreža

Poznata pjevačica podijelila je vijesti o zdravstvenom stanju: "Jecala sam. Dopustila sam da se slomi dio mene"

Foto: Instagram
1/6
21.08.2021.
u 21:00

Pjevačica se već više od šest mjeseci bori s Menierevom bolesti koja uzrokuje snažne napade vrtoglavice, šum i slabljenje sluha na zahvaćenom uhu te učestale mučnine. Jessie je također otkrila kako je Badnjak provela u bolnici, a najviše ju je pogodilo kada je primijetila da je bolest ostavila traga na njezinim glasnicama.

Britanska pjevačica Jessie J (33) sa svojim je pratiteljima na društvenim mrežama podijelila vijesti o zdravstvenom stanju.

Naime, pjevačica se već više od šest mjeseci bori s Menierevom bolesti koja uzrokuje snažne napade vrtoglavice, šum i slabljenje sluha na zahvaćenom uhu te učestale mučnine. Jessie je također otkrila kako je Badnjak provela u bolnici, a najviše ju je pogodilo kada je primijetila da je bolest ostavila traga na njezinim glasnicama.

-Pokušala sam otpjevati pjesmu koju inače  izvodim s lakoćom i nisam mogla. Problem koji imam nije moj glas, ali na njega utječe- rekla je pjevačica nakon jednog nastupa.

-Jecala sam. Satima. Dopustila sam da se 'slomi' dio mene koji znam da sam ponekad ignorirala, a nisam smjela. Prošlo je šest mjeseci, a ja i dalje ne mogu pregurati dan bez bolova u vratu i grlu- dodala je Jessie.

-Povlačim se s društvenih mreža na neko vrijeme. 100% svoje energije posvetit ću sebi i svojem tijelu. Htjela sam se javiti svim svojim obožavateljima koji me prate i podržavaju- objavila je pjevačica na Instagramu te dodala da se slomila i izgubila svaku nadu, no da ju to nije sram pokazati jer "u redu je ne biti u redu".

VIDEO>>Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

 

Ključne riječi

Komentara 6

CJ
cjepljeni
21:46 21.08.2021.

aaa, jessie .... opet ona! Cek, a tko je ta jessie uopce?

AN
Anemija
08:50 22.08.2021.

Nisam znao da je poznata. Prvi put čujem za nju.

LI
Lisac
21:14 21.08.2021.

No ova je jako poznata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije