Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Jelena Veljača objavila fotografiju iz kreveta, pratiteljica joj poručila: 'Vidim da isto izgledamo'

Foto: Instagram
1/8
21.08.2021.
u 19:15

„Groznica pisanja petkom navečer“, napisala je u opisu fotografije na kojoj su do izražaja došle njezine duge vitke noge.

Glumica i producentica Jelena Veljača (40) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj pozira u krevetu. Fotografija je snimljena u ogledalu iznad kreveta tako da se vidi da Veljača leži u krevetu, a društvo joj pravi prijenosno računalo.„Groznica pisanja petkom navečer“, napisala je u opisu fotografije na kojoj su do izražaja došle njezine duge vitke noge. Na fotografiji se vidi da glumica i producentica piše neki tekst na računalu te da je već spremna za odlazak na spavanje. 

U komentarima ispod fotografije se javila influencerica Ella Dvornik. „I samo tako“, poručila joj je. Njezine pratiteljice komentirale su da je fotografija odlična, a onda 'famozna'. „Vidim da isto izgledamo u krevetu. Ista nanožica, ista spavaćica“, poručila joj je jedna pratiteljica. Prema komentarima može se zaključiti i da se njezinim pratiteljima posebno svidjela ova fotografija jer su joj poručili da je top.

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, Veljača se ove godine udala za Vitu Tušića. Vjenčanje se održalo u Botaničkom vrtu u Zagrebu, a o njemu se govorilo i pisalo danima. Nakon vjenčanja, bračni par je otputovao na medeni mjesec u Primošten.

VIDEO Severina i Igor Kojić službeno okončali svoj brak

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Apsalar
Apsalar
19:31 21.08.2021.

Dakle, iz priloženog možemo zaključiti da dotičnica ima kameru na stropu iznad kreveta i snima se, vjerojatno, dok joj pune utičnicu.

BR
Breoxs
23:28 21.08.2021.

Ako govorimo o činjenicama, onda je protiv Jelene Buljače podnesena kaznena prijava zbog poticanja na mržnju. Ne znam takvim osobama dajemo medijski prostor, osim ako to nije crna kronika? Da, presumpcija nevinosti govori da se smije fotkati, ali ipak jee potrebno voditi računa o okolnostima u široj društvenoj zajednici i o tome da su neke socijalne radnice imale velikih problema i prijetnji zbog Jelene Buljače.

BR
Breoxs
23:23 21.08.2021.

U travnju 2021. godine odvjetnički ured iz Zagreba podnio je uime Hrvatske komore socijalnih radnika kaznenu prijavu državnom odvjetništvu protiv Jelene Veljače i Nataše Janjić Medančić u kojoj ih terete za kazneno djelo protiv javnog reda – javnim poticanjem na nasilje i mržnju, opisanu i kažnjivu po članku 325. stavku 1. Kaznenog zakona. Dakle, Jeleni Veljača nije u poziciji da pokazuje duge noge već se mora usmjeriti na optužni prijedlog i optužnicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije