Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi program

Pozirala u toplesu i najavila predsjedničku kandidaturu: 'Ne mogu više gledati loše stvari'

Ava Karabatić
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/6
28.09.2019.
u 10:22

Ava je svojim pratiteljima poručila kako ne može više gledati loše stvari koje se događaju u njenoj državi. Naglasila je da je glumila u filmu koji je mjesecima bio u kinu, no da je bitniji njezin režim.

Ona je umjetnica, profesorica, spisateljica, a sada želi biti i predsjednica.

Riječ je naravno o svestranoj Avi Karabatić koja je svoju kandidaturu objavila na Instagramu uz toples fotografiju.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ava je svojim pratiteljima poručila kako ne može više gledati loše stvari koje se događaju u njenoj državi. Naglasila je da je glumila u filmu koji je mjesecima bio u kinu, no da je bitniji njezin 'režim'.

"Ipak sam odlučila. Kandidirat ću se na predsjedničkim izborima. Toliko poruka podrške dobivam na instagram i hvala vam na tome. Smatram da sam žena sa stavom koja se zna izboriti za sebe. Politika je moja druga ljubav. Ne mogu više gledati kako se mojoj državi događaju loše stvari. Svi su slijepi pored zdravih očiju, mladi nam odlaze, natalitet pada. Znam da ću imati puno "hejt" komentara jer sam kao "starleta", ovo ono. Ja sam prije svega profesorica talijanskog, latinskog jezika i rimske književnosti, napisala sam autobiografiju i baš fikciju, roman. Film u kojem sam glumila mjesecima je bio u kinu, a osim glumačkih sposobnosti, ostvarila sam se kao slikarica. Naravno, nisu bitne moje umjetničke sposobnosti, bitan je moj novi režim, Avin režim." napisala je Karabatić.

Nije elaborirala što će točno biti njezin program, ali zasigurno će ga objaviti na društvenim mrežama. Avu na Instagramu prati 52 tisuće ljudi, od kojih je već više od 400 podržalo njezinu kandidaturu. 

Nikad nije kasno! Ove domaće zvijezde diplomirale su u četrdesetima 

 

Ključne riječi

Komentara 13

SH
Shalan
13:21 28.09.2019.

I njoj knedla u grlu i suze u očima kao veljači? #spasinas ahahahahaha

DU
Deleted user
12:13 28.09.2019.

Živjele plavuše...

OB
ObrenM
10:59 28.09.2019.

Skandalozno je na sto se spusta nivo predsjednika drzave.Nisam cuo, da je kod nas prostitucija i lazna optuzba ozakonjena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije