Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ludo zaljubljena

Poznata Hrvatica skriva trudnoću? 'Imam male mučnine'

Foto: Youtube screenshot
1/3
26.08.2019.
u 08:46

Voditeljica Ava Karabatić trenutačno je na godišnjem odmoru u Crnoj Gori. Ne skriva da je ludo zaljubljena, ali partnera skriva od očiju javnosti.

Ava Karabatić nedavno je postala voditeljica srpskog reality showa "Parovi", a predah od napornih epizoda potražila je u Kostajnici u Crnoj Gori. 

Voditeljica ne skriva da je ludo zaljubljena, ali javnosti još uvijek nije poznat njezin partner kojeg vješto skriva. Počelo se šuškati da se radi o švicarskom tenisaču, s kojim Ava čeka dijete, ali nastoji to sakriti.

- Zasad mi je karijera na prvom mjestu. Ne razmišljam o trudnoći - tvrdi Ava za 24 sata.

Priznala je kako joj je teško palo putovanje te da ima mučnine.

- Imam male mučnine, ali to je tako kad mijenjam prostor - objasnila je.

Podsjetimo, početkom lipnja prihvatila je posao voditeljice srpskog reality show "Parovi". Ugovor je potpisala krajem svibnja, a plaća joj je 1.500 eura, odnosno nešto više od 11 tisuća kuna.

- Ovo su bili najkraći pregovori koje smo dosad vodili. S Avom smo se dogovorili za 15 minuta, potpisali ugovor i nazdravili sa šampanjcem. Očekujemo od nje da opravda naše povjerenje, u što ne sumnjam jer je kod nas već radila kao voditeljica - rekli su zadovoljni suradnici s Happy televizije za Kurir.

Prije toga završila je u bolnici zbog jakih bolova uzrokovanih bubrežnim kamencom.

- Iskreno nikad nisam obraćala pažnju na bubrežne kamence. Bolest je stvarno česta i jedna od najčešćih poremećaja urinarnog trakta. Kad se oporavim obavezno pišem blog gdje ću opisati moje stanje od početka do kraja. Moram napomenuti da to nije opasna bolest već jako bolna. Ljudi koji prolaze kroz to stanje trebaju znati da se ne trebaju bojat jer to nije ništa opasno. Samo trebate biti jaki mentalno. Hvala doktorima iz Beograda - bila je jako zahvalna, a u posjet su joj dolazili mnogi da bi ju oraspoložili.

Pogledajte kako bauštelci i prodavači komentiraju izjavu Ecije Ivušić.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Forest Trump
Forest Trump
09:31 26.08.2019.

Ima nekaj u tome s prostorijama !!! Jednom smo se zapili u prijatelovoj kleti i kad sam ja krenul van , na stran, i čim sam zakoračil vam z prostorije tak mi je postalo mučno da više nejdem s kleti u onu prostoriju vani !!

CV
cvikcange
08:57 26.08.2019.

- Imam male mučnine, ali to je tako kad mijenjam prostor - objasnila je..... ma i meni isto kad odem iz npr. kuhinje na zahod

Avatar Forest Trump
Forest Trump
09:04 26.08.2019.

Ima tu kamenca u korteksu i u malo mozgu a možda i leđnoj moždini!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije