Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

Povratak u 'Život na vagi': Marino otkrio koliko se vani promijenio i šokirao na vagi

marino marušić
Foto: RTL
1/3
01.12.2019.
u 18:30

Iako je ispao iz showa, Marino je vani nastavio s treninzima i iznenadio novim brojkama na vagi.

Marino Marušić se nedavno vratio u RTL-ov show 'Život na vagi' kao izazivač, a u emisiji je otkrio koliko je sudjelovanje u showu promijenilo njegov život i navike, a sve je potkrijepio iznenađenjem na vaganju.

- Držao me trening, prestao sam uživati u toj hrani prokletoj. Bio sam sretan kad se oznojim, kad treniram, izjavio je Marino za RTL, a čak su i ostali kandidati primijetili veliku promjenu kako u izgledu, tako i u ponašanju najduhovitijeg kandidata.

Brojke Marinu više ne predstavljaju puno, ono što je trenutno najvažnije je volja za radom, za treningom i za promjenom:

- I da sam 0,0 izgubio na vagi, to ne znači ništa, idem dalje, idem još jače, prokomentirao je Marino prije vaganja. Međutim, sav njegov rad i upornost koju je održavao i za vrijeme boravka vani su rezultirali oduševljenjem - Marino je uspio izgubiti čak 5,4 kilograma.

U trenutku ulaska u show, Marino je imao 167,1 kilogram, a priznao je i da je utjehu u hrani tražio nakon što je ovisnost o kockanju srušila odnose s ostalim članovima obitelji.

'Život na vagi' nije Marinu donio samo uspjeh u borbi protiv kilograma, već i nova prijateljstva, a možda i ljubavi. Simpatije između Marina i kandidatkinje Sare Sitarić nisu tajna - spomen Sare je ono što Marina motivira u teškim trenucima vježbanja.

Komentara 4

BA
BakaMraz
22:43 01.12.2019.

I dalje je predebel.

DU
Deleted user
20:32 01.12.2019.

Jedino što vam želim je da shvatite realnost (da ste peredebeli i za društvo općenito i predstavljati ćete ogroman teret za Z.O. koji plaćamo mi svi) tj. da probijate Z.O. i trebalo bih vas penalizirati kroz više plaćanja dopunskog papa se vi šopajte ka prajci ....

DU
Deleted user
20:04 01.12.2019.

Sve izgovor do izgovora. Svakome sa normalnim IQ-om je jasno da "vrag pobere šalu" kad nakošeš stotku na rebra...i onda valjda staneš na loptu, ne?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije