Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reality zvijezda

Povratak Rafaela Dropulića na veliku pozornicu, evo gdje nastupa

23.02.2010., Zagreb - Rafael Dropulić Rafo na Narodnom radiju, Multimedijalni centar, Avenija Veceslava Holjevca.  Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
02.04.2019.
u 10:36

Rafo je pobijedio u showu "Story Super Nova" i kasnije se povukao iz estrade, posvetio se obitelji, a sada će u svibnju nastupiti u Areni Zagreb na koncertu "Pogledaj srcem"

Rafael Dropulić Rafo okus slave i popularnosti okusio je zahvaljujući pobjedi u showu "Story Super Nova".

Nije uspio ostvariti značajniju glazbenu karijeru, a kasnije je opet odlučio sudjelovati u jednom realityju Nove TV, ovaj put bila je  riječ o Farmi. Nakon toga okreće se obiteljskom životu, počinje raditi u Odjelu za poduzetništvo grada Zagreba i ne viđamo ga više baš u javnosti.

Rafo je uvijek isticao koliko mu je vjera važna i s pjevačem Antom Cashom počeo je nastupati u crkvenom zboru,  a sada će se u velikom stilu vratiti na pozornicu.

Naime, zajedno s Alenom Hržicom, grupom  Emanuel, zborom Mihovil te Antom  Cashom 11. svibnja će nastupiti u Areni Zagreb ma koncertu "Pogledaj srcem 2019". Ovaj koncert peti je ovakav koncert u organizaciji Laudato TV-a na kojoj Rafo vodi  i emisiju "Blagoslovljen tek".

Komentara 2

RA
raikonen
12:47 02.04.2019.

seljo,beljo

Avatar IgorBr
IgorBr
10:47 02.04.2019.

Koga je više uopće briga za te bivše drogeraše koji su preko noći postali vjerski fundamentalisti? Iz jednog ekstrema u drugi, sad samo loše utječu na više ljudi jer je ova ovisnost društveno prihvatljivija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije