Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovo slama srce

Posljednje fotografije Bryantove kćeri na njegovom Instagramu nikog ne ostavljaju ravnodušnim

Kobe Bryant i kći Gigi
Foto: Instagram
1/5
27.01.2020.
u 13:34

Kobe Bryant i njegova 13-godišnja kći Gianna poginuli su zajedno pri padu privatnog helikoptera u Calabasasu.

Svijet ne prestaje plakati nakon vijesti o tragičnoj smrti jednog od najboljih košarkaša svih vremena Kobeja Bryanta i njegove 13-godišnje kćeri Gianne. Oni su jučer poginuli pri padu privatnog helikoptera u Calabasasu, Kaliforniji u kojem su s još petero ljudi krenuli na košarkašku utakmicu u Thousan Oaks.

Gianna Maria Onore trebala je igrati protiv ekipe Lady Pride na turniru Mamba Cup Series, a Bryant je trebao biti trener, piše CNN. Iza Bryanta su ostale još tri kćeri Natalia, Bianca i Capri koje je dobio sa suprugom Vanessom.

Njegova kći se htjela baviti košarkom, a on je na to bio iznimno ponosan. O tome govore i brojne fotografije s njezinih treninga i utakmica, a među posljednjima koje je objavio Gianna zabija koš u visokim petama i crnoj haljini.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Fotografija je snimljena u prosincu, a prije dva tjedna, otac i kći su također putovali na košarkašku utakmicu i nakon nje se družili s mladim košarkaškim nadama.

Podsjetimo, tragičnoj nesreći pada helikoptera u kojoj je poginuo slavni košarkaš Kobe Bryant i njegova kćer Gianna, smrtno je stradalo je još sedmero ljudi. Utvrđeni su identiteti svih poginulih u nesreći koja se dogodila kod mjesta Calabasas u američkoj saveznoj državi Kaliforniji. 

Potvrđeno je kako je među žrtvama 56-godišnji bejzbolski trener sveučilištea u okrugu Orange John Altobelli, njegova supruga Keri i kćer Alyssa. Alyssa i Gianna su bile suigračice u akademiji Mamba i trebale su zajedno igrati na košarkaškom turniru. Altobelli, poznat i kao 'Coach Alto', radio je 28 godina kao trener bejzbola, a prošle godine proglašen je trenerom godine. Kako javlja CBS Local, poginula je i košarkaška trenerica Christina Mauser koja je trenirala Giannu Bryant, mlada košarkašica Payton i njezina majka Sarah Chester, te pilot Ara Zobayan. 

Suprug Christine Mauser, Matt Mauser,  potvrdio je na Facebooku da je jedna od žrtava i njegova supruga. 

Do jučer, Kobe Bryant je na Instagramu imao 11 milijuna pratitelja, a od trenutka smrti do danas njegova popularnost je na toj društvenoj mreži premašila rekorde pa ga prati sada oko 16 milijuna fanova.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
18:14 27.01.2020.

strašna tragedija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije