Naslovnica Showbiz Zvijezde

Poruke su kumovale konačnom razlazu

Nakon što je Šalković pronašao poruke, Gruica se iselila iz zajedničkog stana
14. rujna 2017. u 08:41 32 komentara 228725 prikaza
Hrvoje Šalković i Ana Gruica
Foto: Davor VišnjićPIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Još jednoj domaćoj vezi došao je kraj. Zagrebom i Splitom počelo se šuškati kako poznata glumica Ana Gruica i putopisac i pisac Hrvoje Šalković navodno više nisu zajedno te kako je krivac treća osoba – jedan splitski liječnik koji je Ani prirastao srcu. Glumica je viđena s liječnikom na nekoliko lokacija u Splitu, a za njihovu vezu Šalković je, priča se, saznao zahvaljujući mobitelu. Naime, Šalković je navodno našao poruke u kojima se Ana dopisuje s liječnikom, nakon čega se Ana iselila iz njihova stana u centru Zagreba.

Prekid Ana Gruica i Hrvoje Šalković više nisu zajedno?

Nažalost, glumica, kao ni njezin sada očito bivši partner do zaključenja broja nisu se javljali na naše pozive. Da u njihovu odnosu baš i ne cvjetaju ruže, moglo se naslutiti i po tome što par već dugo nije viđen zajedno u javnosti, a sudeći po društvenim mrežama i Aninim objavama na njima, par je ljeto proveo odvojeno, i to samo nekoliko mjeseci nakon što je glumica potvrdila da je privlači ideja o drugome djetetu.

Hrvoje Šalković (43) od početka veze, a naročito otkad je prije dvije godine s Anom dobio sina Marata, nije bio pretjerano raspoložen za izlaganje svoga privatnoga života medijima te je izbjegavao novinarske upite na tu temu tvrdeći kako je javni život vrlo naporan. No, ipak se povremeno pojavljivao s nekom duhovitom, ali izrazito pozitivno usmjerenom objavom o zajedničkom partnerskom životu ili roditeljstvu na svome Facebook profilu, gdje ga je pratilo čak 170 tisuća ljudi, a koji je Shale u međuvremenu ugasio.

I Ana Gruica znala bi staviti, doduše rijetko, fotografiju na kojoj se nalazi Hrvoje – uglavnom s obiteljskih druženja ili zajedničkih putovanja. No već neko vrijeme i to je potpuno izostalo. Nakon naporne sezone u kojoj je odradila TV show “Tvoje lice zvuči poznato” i snimanje serije “Prava žena”, 34-godišnja glumica provela je ljeto s obitelji u rodnom Splitu, gdje je proslavljen Maratov drugi rođendan te s prijateljima posjetila Grčku i Rim, ali bez partnera Hrvoja Šalkovića.

Ana Gruica Zvijezda TLZP-a Ana Gruica kritičarima: Nema potrebe za tenzijama, optuživanjima ili izljevima mržnje Ana Gruica Povratak na posao Ana Gruica: Naš se sin stalno smije, zovu ga dobri duh 23.05.2015., Zagreb - U MUO na Zagreb Book Festivalu odrzano je predstavljanje novog romana Hrvoja Salkovica Nova miss Cilea iz edicije Balkan Noir. Ana Gruica i Hrvoje Salkovic. Photo: Anto Magzan/PIXSELL Prvi dojmovi Hrvoje Šalković o očinstvu: 'Sve je isto kao prije s jednom bitnom razlikom'

VIP izdvaja za Vas

 • tramontana:

  Jo ča san razočaran. Neću ni isti ni piti. Ajte kvragu vi i oni.

 • dirižabl:

  Šale popušio si najgoru foru iz priručnika

 • Avatar beskucnik
  beskucnik:

  Zene i jesu glumice ..s jednim spava drugi je financira s trecim ima dite..ahahhahahah