Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAVNI TROKUT

Poruke su kumovale konačnom razlazu

Hrvoje Šalković i Ana Gruica
Foto: Davor VišnjićPIXSELL
1/5
14.09.2017.
u 08:41

Nakon što je Šalković pronašao poruke, Gruica se iselila iz zajedničkog stana

Još jednoj domaćoj vezi došao je kraj. Zagrebom i Splitom počelo se šuškati kako poznata glumica Ana Gruica i putopisac i pisac Hrvoje Šalković navodno više nisu zajedno te kako je krivac treća osoba – jedan splitski liječnik koji je Ani prirastao srcu. Glumica je viđena s liječnikom na nekoliko lokacija u Splitu, a za njihovu vezu Šalković je, priča se, saznao zahvaljujući mobitelu. Naime, Šalković je navodno našao poruke u kojima se Ana dopisuje s liječnikom, nakon čega se Ana iselila iz njihova stana u centru Zagreba.

Nažalost, glumica, kao ni njezin sada očito bivši partner do zaključenja broja nisu se javljali na naše pozive. Da u njihovu odnosu baš i ne cvjetaju ruže, moglo se naslutiti i po tome što par već dugo nije viđen zajedno u javnosti, a sudeći po društvenim mrežama i Aninim objavama na njima, par je ljeto proveo odvojeno, i to samo nekoliko mjeseci nakon što je glumica potvrdila da je privlači ideja o drugome djetetu.

Hrvoje Šalković (43) od početka veze, a naročito otkad je prije dvije godine s Anom dobio sina Marata, nije bio pretjerano raspoložen za izlaganje svoga privatnoga života medijima te je izbjegavao novinarske upite na tu temu tvrdeći kako je javni život vrlo naporan. No, ipak se povremeno pojavljivao s nekom duhovitom, ali izrazito pozitivno usmjerenom objavom o zajedničkom partnerskom životu ili roditeljstvu na svome Facebook profilu, gdje ga je pratilo čak 170 tisuća ljudi, a koji je Shale u međuvremenu ugasio.

I Ana Gruica znala bi staviti, doduše rijetko, fotografiju na kojoj se nalazi Hrvoje – uglavnom s obiteljskih druženja ili zajedničkih putovanja. No već neko vrijeme i to je potpuno izostalo. Nakon naporne sezone u kojoj je odradila TV show “Tvoje lice zvuči poznato” i snimanje serije “Prava žena”, 34-godišnja glumica provela je ljeto s obitelji u rodnom Splitu, gdje je proslavljen Maratov drugi rođendan te s prijateljima posjetila Grčku i Rim, ali bez partnera Hrvoja Šalkovića.

Komentara 32

TR
tramontana
09:25 14.09.2017.

Jo ča san razočaran. Neću ni isti ni piti. Ajte kvragu vi i oni.

DI
dirižabl
10:28 14.09.2017.

Šale popušio si najgoru foru iz priručnika

LI
liliZG
11:39 14.09.2017.

jel to šalković pokusao vlastitu čorbu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije