Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi dojmovi

Hrvoje Šalković o očinstvu: 'Sve je isto kao prije s jednom bitnom razlikom'

23.05.2015., Zagreb - U MUO na Zagreb Book Festivalu odrzano je predstavljanje novog romana Hrvoja Salkovica Nova miss Cilea iz edicije Balkan Noir. Ana Gruica i Hrvoje Salkovic. Photo: Anto Magzan/PIXSELL
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/3
14.09.2015.
u 19:17

Tri tjedna nakon što je dobio sina Hrvoje je javno podijelio svoje prve dojmove o očinstvu. Svojom iskrenošću i emocijama u kratkom roku oduševio je svoje brojne pratitelje

Otkako mu je prije nekoliko tjedana partnerica Ana Gruica na svijet donijela sinčića Marata Ivana pisac Hrvoje Šalković uživa u životu punim plućima. Svoje prve dojmove o očinstvu Hrvoje je javno podijelio sa svojim prijateljima na Facebooku. Svojom iskrenošću i emocijama u kratkom roku oduševio je svoje brojne pratitelje. 

– Tri tjedna sam nekome tata, i sada znam kako je to (frendovi su mi uvijek govorili – ne mogu ti, Shale, objasniti kako je to, moraš sam doživjeti). Pa evo kako je... Čudno, jer si do ušiju zaljubljen u stvorenje koje te uopće ne poznaje, samo gleda kroz tebe..., a ti opet smrtno zaljubljen... A sve ostalo je gotovo isto... – napisao je Hrvoje.

Dodao je i kako mu se svakodnevica nije pretjerano promijenila, no sada sve što radi ima svoj smisao.

– Jednako kao i prije, ustaneš, radiš, čitaš, pišeš, ideš u dućan, pričaš s ljudima... sve je gotovo isto, ali ipak je tu jedna bitna razlika – sve što radiš ima smisla, ima punog smisla. Lijepo se zaj******* u životu, ali kad-tad dođeš do točke kada ti u životu treba "razlog", treba ti smisao... E pa evo meni smisla i razloga, najdivnijeg na svijetu. Pavaj mirno, malo moje, tata pazi na tebe, i uvijek će paziti. Amen – poručio je Hrvoje za kraj svom jedincu.

 

Tri tjedna sam nekome tata, i sada znam kako je to (frendovi su mi uvijek govorili - ne mogu ti Shale objasniti kako je...

Posted by Shale Hrvoje Salkovic on 14. rujan 2015

>>Ana Gruica i Hrvoje Šalković postali roditelji Marata Ivana

>>Ana Gruica izvela sina Marata u prvu šetnju

Komentara 1

MR
MRUDante
09:44 15.09.2015.

majketimile koji egzibicionizam - poručivat nekaj rođenom djetetu prek fejsa...i još amen na kraju...đizs!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije