Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazba u doba korone

Poruka grupe Colonia: Ljudi, važna obavijest, pažnja!

Colonia
Foto: Promo
1/5
13.03.2020.
u 15:54

Ekipa iz benda Colonija odlučila se malo našaliti.

Korona virus glavna je tema u Hrvatskoj i cijelom svijetu, grupa Colonia odlučila je unijeti malo vedrina i malo su se našalili s cijelom situacijom. Na svom Instagramu napisali su sljedeću objavu:

- Ljudi, važna obavijest, pažnja! Ovo je zadnja vijest koja je službeno potvrđena. Zbog sveopće korone, grupa COLONIA mijenja 
ime u CORONIA (i izvodit će samo zarazne hitove)". Sve velike glazbene manifestacije i svi koncerti su otkazani pa je to tako i u slučaju grupe Colonija koja unatoč tome što  su svoje nastupe morali odgoditi nisu izgubili smisao za humor.

Podsjetimo, zbog korona virusa odgođena je i dodjela diskografskih nagrada Porin koja se trebala održati u Rijeci 27. ožujka.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije