Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh

Mlada Riječanka iskušala sreću 'preko bare' i postala dio 'America's Got Talent'

Foto: Privatni album
1/3
25.08.2017.
u 16:10

Plesačica Maja Kereš surađivala je i sa zvijezdama Keithom Urbanom u Fergie.

Maja Kereš, profesionalna plesačica iz Rijeke, nakon plesne karijere u Hrvatskoj gdje je nastupala uz brojne domaće zvijezde, odlučila je okušati sreću “preko bare”.

U Americi se brzo istaknula i surađivala sa svjetskim zvijezdama kao što su Keith Urban i Fergie, plesala na dodjeli nagrada Grammy, pojavljivala se u brojnim reklamama, a po najnovijem, dobila je angažman u popularnoj talent-emisiji “America’s Got Talent”.

Naime, tijekom nastupa natjecateljskog dvojca Mirror Image, Maja je nastupila kao prateća plesačica. Lijepa Riječanka uspjehom se pohvalila na Instagramu na kojem je objavila nekoliko fotografija iz backstagea. Osim fotografija sebe i drugih plesača, Maja je objavila i crtež koji je nacrtala prije dvije godine kada je prvi put došla na audiciju za “America’s Got Talent”. Objasnila je da je počela raditi crteže želja i ciljeva koje je htjela postići u privatnom i poslovnom životu.

– Audicije su trajale dva dana. Jedan dan dečki, drugi dan cure. Bilo je mnogo djevojaka, audicije su trajale cijeli dan, ali bilo je prilično brzo i učinkovito. Prvo smo u jednoj prostoriji naučili koreografiju u 30-45 minuta, a onda smo ušli u drugu prostoriju gdje smo stali pred žiri. Činilo ga je nekoliko koreografa i kreativni producent AGT-a Brian Burke te smo dvaput otplesali koreografiju koju smo upravo naučili. Nakon toga, dodatnu rundu freestylea. Nakon nekoliko dana javili su mi se iz agencije da držim ove datume za potencijalni gig – rekla je Maja o audiciji.

Maja je već dvije godine odlazila na audicije, ali nije prolazila dalje. Iako emisije prate milijuni gledatelja i nastupa pred žirijem koji se sastoji od velikih imena zabavne industrije Simona Cowella, Mel B, Howieja Mandela i Heidi Klum, Maja kaže da nije imala tremu.
– Uvijek su tu mali leptirići koje volim i koji mi daju dodatnu energiju za nastup. Ali nije me zastrašio broj gledatelja ni slavni žiri.
Riječ je o velikoj produkciji u kojoj, kako kaže, nema mjesta za propuste.

– Izmijenili smo koreografiju nekoliko puta dok nije bila savršena. Cijela je ekipa, pogotovo plesači i koreografi, bila toliko super da je bio dodatni užitak u svemu tome. Maja radi kao slobodna umjetnica te nema konkretnih planova za buduće projekte.
– Raspored mi se mijenja od danas do sutra. Sada nastavljam s audicijama i castinzima. Nadam se da će uletjeti još neka epizoda “America’s Got Talenta” ove sezone, a mimo toga treniram i vježbam – otkrila nam je Maja.

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:46 26.08.2017.

Svatko tko imalo prati doticnu predstavu odmah ce shvatiti da je ovj clanak laz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije