Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPUT DRELETA

Popularna Anđelka vodit će kviz 'Pet na pet'

Anđelka Prpić
Foto: Promo
1/5
22.03.2018.
u 09:03

Nakon uspješne premijere monodrame 'Šta me snađe' Anđelka će se okušati i u voditeljskim vodama

Anđelka Prpić, beogradska glumica koja je i u Hrvatskoj jako popularna zahvaljujući seriji "Andrija i Anđelka" u travnju će postati voditeljica, i to kviza na Prvoj TV. Radi se o njihovoj inačici kviza "Pet na pet", kojeg kod nas na RTL-u vodi Davor Dretar-Drele.

- Posljednjih mjesec dana aktivno se radi na ovom projektu koji na televiziji čuvaju u strogoj tajnosti. Jedina stvar koju su obznanili jest casting za ovu emisiju, u kojoj će sudjelovati čak šestoro gostiju koji nisu javne osobe. Nakon što je održan casting, donesena je odluka da Anđelka bude ta koja će voditi ovu emisiju - rekao je izvor za Blic i dodao kako je presudilo što se radi o zabavnom kvizu, a Anđelka se dokazala kao vrsna zabavljačica.

 

Podrska ❤️ #monodrama #stamesnadje #komedija #andjelka #premijera

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on

Inače, Anđelka je nedavno imala i premijeru svoje monodrame "Šta me snađe", koja trenutačno s uspjehom igra po Srbiji.

Ključne riječi

Komentara 1

GR
grodar
10:36 22.03.2018.

Da i?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije