Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njena tajna

Glumica slavi 96. rođendan: Svaki dan popijem čašu votke i ne jedem doručak

Foto: PA/Pixsell
1/3
19.01.2018.
u 08:23

Glumica Betty White, najpoznatija po sitcomu “Zlatne djevojke”, proslavila je 96. rođendan te otkrila tajnu svoje dugovječnosti

Ne jedem doručak. Obožavam hot dog i pržene krumpiriće, a sve zalijem dijetalnom Coca-Colom. Svake večeri popijem čašu votke, a više od toga popijem jedino kada se nađem s prijateljima. Za ručak najčešće pojedem sendvič. Neke će to zgroziti, ali kod mene to funkcionira – otkrila je tajnu svoje dugovječnosti glumačka ikona Betty White, koja je 17. siječnja proslavila 96. rođendan.

Iako se približava stotoj, glumica koja je karijeru započela davne 1939., o mirovini ne razmišlja. Naši gledatelji najviše je pamte po seriji “Zlatne djevojke”.

– Dokle god ponude budu pristizale, ja ću ih prihvaćati. Kada nemam obveza na setu, volontiram u Zoološkom vrtu. Volim životinje, koje u meni bude skrivenu djevojčicu. Svaki dan riješim najmanje dvije križaljke, a volim i plesti – kaže Betty, koja ističe da je za dug život zaslužan i optimizam. – Brzo mi dosade ljudi koji se žale na sve, to je takav gubitak vremena – rekla je Betty u povodu rođendana te otkrila kako ima neostvarenu želju.

– Voljela bih glumiti s Robertom Redfordom – rekla je White, koja je bila u braku tri puta, a nakon smrti trećeg supruga Allen Luddena više se nije htjela udavati.

– Ako sam imala najboljeg, što će mi bilo tko drugi, no to ne znači da ne volim seksi maštarije i zgodne frajere – zaključila je.

1/8

Komentara 1

LI
liliZG
10:32 19.01.2018.

pa onda vi pričajte da je doručak najvažniji obrok dana....;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije