Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko je ubio dannyja?

Pomama za "Broadchurchom": Ime ubojice su čuvali u sefu

broadchurch (1)
Foto: PR
1/4
25.05.2013.
u 11:00

– Svaku sam scenu doživjela emotivno, možda čak i previše jer sam i sama majka koja se boji za živote svoje djece. Pokušavala sam se smirivati prije i nakon snimanja scena jer ipak glumim snažnu policajku, ali si nisam mogla pomoći.

Da serija “Broadchurch” s razlogom nosi epitet najboljeg televizijskog ostvarenja u ovoj godini, gledatelji su se uvjerili već prošlog četvrtka kada su na RTL-u prikazana prva dva nastavka ove britanske krimi serije. Napeta radnja prati istragu ubojstva dječaka Dannyja Latimera u priobalnom britanskom gradiću Broadchurch. Svaki od osam nastavaka ove serije u Velikoj Britaniji gledalo je više od milijun gledatelja, što i ne čudi kad se iza ovog izvrsnog televizijskog uratka krije Chris Chibnall koji se dokazao sa serijama “Život na Marsu” i “Doktor Who”. Chris Chibnall osobno je želio da dvoje glavnih protagonista serije, detektive Ellie Miller i Aleca Hardyja, glume Olivia Colman i David Tennant.

– Svaku sam scenu doživjela emotivno, možda čak i previše emotivno jer sam i sama majka koja se boji za živote svoje djece. Pokušavala sam se smirivati prije i nakon snimanja scena jer ipak glumim snažnu policajku, ali si nisam mogla pomoći – izjavila je Olivia Colman. Interes publike da sazna tko je ubojica malog Dannyja bio je toliko velik da je producentima najteži zadatak bio sačuvati tu tajnu do prikazivanja posljednjeg nastavka. Glumci su priznali kako su u vrijeme prikazivanja serije izbjegavali alkohol i druženje s prijateljima kako im slučajno ne bi izbrbljali tko je ubojica. Produkcijski tim je sve do samog emitiranja u posebnom i dobro čuvanom sefu skrivao sadržaj posljednjeg nastavka kako nitko ne bi otkrio ime Dannyjeva ubojice.

Ta osma epizoda ujedno najavljuje i drugu sezonu koja će se u Velikoj Britaniji prikazivati na jesen. Serija se snimala u West Bayu u jugozapadnom dijelu Engleske, gdje mještani nisu u početku bili oduševljeni što su im glumci zaposjeli mjesto, ali kad je serija stekla popularnost, ponudili su im gostoprimstvo i u drugoj sezoni.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije