Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nespretnost

Poljubac Jill Biden i supruga potpredsjednice Harris, Douga Emhoffa postao viralan

Foto: Profimedia
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
08.02.2023.
u 19:14

Jill Biden došla je na scenu praćena pljeskom pa se zaputila prema Dougu Emhoffu, suprugu potpredsjednice i pružila mu ruku.  A zatim je slijedio trenutak, isprva kontroverzan, a ubrzo i viralan: njih dvoje razmijenilo je poljubac

Dogodilo se to koju minutu prije nego što je predsjednik Joe Biden počeo svoj govor o stanju nacije: prva dama Jill Biden pozdravila je supruga potpredsjednice Kamale Harris poljupcem u rub usana i - zapalila društvene mreže.

Jill Biden došla je na scenu praćena pljeskom pa se zaputila prema Dougu Emhoffu, suprugu potpredsjednice i pružila mu ruku. 
A zatim je slijedio trenutak, isprva kontroverzan, a ubrzo i viralan: njih dvoje razmijenilo je poljubac, u usta... ili ne baš u usta, ali tu negdje?", pitaju se u nevjerici korisnici društvenih mreža.

"Pusica Unije", ironizirao je konzervativni tabloid New York Post koji uopće ne dvoji da je riječ o "poljupcu u usta".

Takvo mišljenje dijeli i Fox News koji je objavio video snimku uz naslov: "Jill Biden i Douglas Emhoff poljubili se u usta".

"Ajme, covid, sada je to zbilja prošlost", tvitao je jedan korisnik uz fotografiju poljupca.

Jill je sa suprugom Joeom u braku već 43 godine, a zajedno imaju kći Ansley, dok on iz prošlog braka ima sina Huntera, a s pokojnom suprugom Neiliom Hunter imao je i kćerkicu Naomi koja je s njom poginula u prometnoj nesreći kada je imala samo jednu godinu te sina Beaua koji je preminuo 2015. godine od tumora na mozgu.

Dodajmo i kako je prva dama SAD-a prije nekoliko dana također bila u javnosti, a tada je sudjelovala na dodjeli Grammy gdje je bila prezenterica. Ova praksa nije neuobičajena s obzirom na to da su i prijašnje prve dame sudjelovale na dodjeli. 

Bivša prva dama Michelle Obama pojavila se na dodjeli Grammyja u uvodnom segmentu 2019., a godinu kasnije osvojila je Grammyja za najbolji govorni album za audio knjigu svojih najprodavanijih memoara "Becoming". Hillary Clinton osvojila je Grammyja 1997. godine dok je bila prva dama za najbolji govorni album za svoju knjigu "It Takes a Village".

VIDEO Deset godina od smrti Krste Papića: Imao je dramatičan život, a blizanke je dobio u 71. godini

 

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
10:59 09.02.2023.

dva čorava se idu poljubiti , dobro da su si glave pogodili

Avatar Bomba*
Bomba*
21:23 08.02.2023.

mene uopće ne iznenađuje da jedna Talijanka ljubi u usta tuđe muževe 😄...flert i poljupci su talijanski nacionalni sport, to Ameri dobro znaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije