Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudbonosno da

Nakon odmora u Hrvatskoj vjenčali se slavna pjevačica i glumac

Britanska pjevačica Lily Allen nije odoljela kapi s prepoznatljivim bijelo-crvenim kockicama
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/9
10.09.2020.
u 11:45

Lily se udala za dugogodišnjeg partnera glumca Davida Harboura najpoznatijem po ulozi šerifa Hoppera u megapopularnoj Netflixovoj seriji 'Stranger Things'.

Britanska pjevačica Lily Allen rekla je sudbonosno "da" u Las Vegasu. Lily se udala za dugogodišnjeg partnera glumca Davida Harboura najpoznatijem po ulozi šerifa Hoppera u megapopularnoj Netflixovoj seriji 'Stranger Things'.

Foto: Instagram screenshot

Vjenčali su se u kapelici Graceland Wedding Chapel, a sve je nadgledao oponašatelj Elivsa Presleya, što je već tradicija za brza vjenčanja u tom američkom gradu. Inače, Lily i David su godišnji odmor proveli u Hrvatskoj, a poveli su i dvije djevojčice koje Allen ima iz prvog braka sa Samom Cooperom. Pjevačica je na društvenim mrežama hvalila Hrvatsku, a posjetila je Split, Šoltu i Mljet te svakodnevno objavljivala fotografije na društvenim mrežama na kojima ima više od milijun pratitelja. 

Foto: Instagram screenshot

"Doviđenja, Hrvatska. Odlično smo se proveli i definitivno ćemo se vratiti. Poseban pozdrav posadi našeg predivnog broda i agenciji koja nam je sve sredila u posljednji trenutak. Ovo je definitivno bilo putovanje života" napisala je pjevačica po odlasku. 
Tjedan dana kasnije već su je fotografi uhvatili u New Yorku, a strani mediji su nagađali o mogućem vjenčanju jer se na njezinoj ruci pojavio zaručnički prsten. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
11:56 10.09.2020.

On mi je simpatičan, nju ne "znam".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije