Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promijenio se

Pojavila se nova fotografija Billa Cosbyja iz zatvora i ovako sada izgleda slavni glumac

Suđenje Billu Cosbyju
Foto: Reuters
1/8
21.10.2020.
u 22:00

Sada se pojavila nova fotografija iz državnog zatvora Phoenix, u Pennsylvaniji, a to je prva njegova fotografija nakon dvije godine. Na njoj je Bill neuredne kose i neobrijana lica, dok gleda u pod, a ima zaštitnu masku oko vrata.

Bill Cosby 83-godišnji je bivši komičar, sada zatvorenik, koji je slovio kao jedan od najmoćnijih ljudi u Hollywoodu, a sve se promijenilo kada je prije dvije godine završio u zatvoru u Philadelphiji zbog optužbi za seksualno zlostavljanje žena.

Bill je otužen zbog drogiranja i sekusalnog nasilja koje je počinio u svom domu 2004. godine, a od rujna 2018. godine se nalazi iza rešetaka.

Sada se pojavila nova fotografija iz državnog zatvora Phoenix, u Pennsylvaniji, a to je prva njegova fotografija nakon dvije godine. Na njoj je Bill neuredne kose i neobrijana lica, dok gleda u pod, a ima zaštitnu masku oko vrata.

Zatvor u kojem boravi snima povremeno svoje zatvorenike, a Billova najnovija fotografija pokazuje koliko se promijenio u posljednje dvije godine. 

Foto: profimedia

Bill možda uskoro izađe na sobodu, budući da nakon što odsluži kaznu od dvije godine, može odsluživati ostatak uvjetno.  Bill se uspio izboriti da uloži žalbu na svoju presudu i to na Vrhovnom sudu Pennsylvanije te se sud složio da preispita dva aspekta njegova slučaja, uključujući i odluku suca da tužitelji pozovu još pet svjedoka koji bi govorili o davnim susretima s nekada moćnim glumcem.

Sud će također ispitati njegov argument i tvrdnju da se dogovorio s bivšim tužiteljem koji mu je obećao da protiv njega nikada neće biti podignuta optužnica, a Bill govori da se oslanjao na taj dogovor prije svog svjedočenja. 

Ključne riječi

Komentara 2

LA
lajh1985
00:50 22.10.2020.

A kako da izgleda covjek od 84 godine?

MO
montello
18:02 26.10.2020.

osuden na doživotnu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije