Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIRALNI HIT

Pogledajte što je redatelj napravio sa svojim Oscarom: 'Sve radi bogovski'

Taika Waititi
Foto: Profimedia
1/3
10.02.2020.
u 08:54

- Mogao bi staviti i kekse ispod kauča, i sve bi izgledalo bogovski - istaknuo je twitteraš za Taiku

Taika Waititi, redatelj filma "JoJo Rabit", noćas je dobio Oscar za najbolji adaptirani scenarij, a nakon što se vratio na svoje mjesto, nije znao gdje će s kipićem. Glumica Brie Larson snimila ga je kako statuu pokušava ugurati u sjedalo ispod sebe, a snimku je postavla na svoj Instagram Story i Twitter.

 

Naravno, uslijedili su brojni komentari oduševljenih twitteraša. 

- Ovako izgledam ja kad odlažem praznu vrećicu od kokica - napisao je jedan korisnik, a drugi je napisao kako Taika sve radi sa stilom.

- Mogao bi staviti i kekse ispod kauča, i sve bi izgledalo bogovski - istaknuo je twitteraš.

Waititi je prije 15 godina imao sličnan viralni hit. Kada je te godine nominiran za najbolji kratkometražni film "Two Cars, One Night", pravio se da spava. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije