Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
finalistice izbora za Miss

Pogledajte razglednicu najljepših Hrvatica! Koja je vaš favorit?

Foto: Boris Mataković
1/7
30.08.2019.
u 14:07

Djevojke se na Lošinju pripremaju punom parom, no stigle su one i do gradonačelnice Ane Kučić koja ih je primila u svojem uredu i poželjela im puno uspjeha u životu.

Miss Hrvatske ove subote doživjet će svoje veliko finale, a Lijepa Naša dobit će još jednu najljepšu Hrvaticu koja će nas predstavljati na Izboru za Miss Svijeta.

Djevojke se na Lošinju pripremaju punom parom, no stigle su one i do gradonačelnice Ane Kučić koja ih je primila u svojem uredu i poželjela im puno uspjeha u životu. Direktor TZ Lošinj, Dalibor Cvitković, također je upoznao sve natjecateljice, a u ime grada priređeni su im i pokloni iznenađenja.

Ipak, nije bilo vremena za opuštanje i razgledavanje jednog od najljepših hrvatskih otoka jer djevojke ubrzano vježbaju koreografiju za veliko finale, a u tome im pomaže stručan tim direkcije Izbora.

Ljepotice su imale i fiting s dizajnerima Zoranom Aragovićem i Ivicom Skokom, a predstavile su i svoju video razglednicu koja vrvi prelijepim kadrovima, a za koju je zaslužna produkcija Project 6 studio.

Izbor Miss Hrvatske za Miss Svijeta emitira se uživo, ove subote, na HRT2 u 20:55 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije