Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav duet

Poslušajte kako pjeva jedna od najzgodnijih Hrvatica! U pomoć joj je uskočio i poznati dalmatinski slavuj

Foto: Boris Mataković
1/6
27.08.2019.
u 14:00

Među 14 natjecateljica izbora za Miss Hrvatske je Lara Brkić koja je tijekom priprema pobijedila u kategoriji talent show i to tako što je konkurenciju pomela svojim nevjerojatnim glasom.

Korčulanka Lara Brkić, jedna od natjecateljica ovogodišnjeg Izbora za Miss Hrvatske, pokazala je kako je osim ljepote krase i još brojni drugi talenti.

Naime, među 14 natjecateljica upravo je Lara tijekom priprema za Izbor pobijedila u kategoriji talent show i to tako što je konkurenciju pomela svojim nevjerojatnim glasom.

Tijekom tih priprema mentor joj je bio Zoran Škugor, a svoju interpretaciju odradila je uz pomoć Marka Škugora i tako preko noći postala viralan hit jer o ovom videu danas svi pričaju.

Lara inače obožava sport, naročito kick-box koji trenira. Sretno je zaljubljena, a njezin gospodin “Savršeni” osvojio ju je na prvi pogled tijekom slučajnog susreta u Splitu. Tada je mislila da je običan turist iz Australije, no već idući dan ponovno su se sreli na Korčuli i od tada su nerazdvojni.

Ipak, Lara je tek jedna od 14 natjecateljica koje se ove subote bore za titulu najljepše. Finalni Izbor za Miss Hrvatske održava se na otoku Lošinju i to je ujedno prvi put da se ovaj najprestižniji izbor ljepote događa na nekom hrvatskom otoku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije