Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14 finalistica

Prvi predstavljamo finalistice izbora za Miss Hrvatske! Tko je vaša favoritkinja?

Foto: Boris Mataković
1/20
21.08.2019.
u 07:00

Ususret 28. izboru za Miss Hrvatske predstavljamo sve finalistice od kojih će jedna dobiti krunu i priliku da nas predstavi na izboru za Miss svijeta. Ovogodišnji izbor Miss Hrvatske za Miss svijeta održat će se 31. kolovoza u predivnom Malom Lošinju.

Za točno deset dana Hrvatska će dobiti novu Miss Hrvatske. Za titulu najljepše Hrvatice na 28. izboru za Miss Hrvatske, koji će se održati na trgu u predivnom Malom Lošinju, bori se 14 djevojaka iz različitih županija.

Glorija Mudrovčić predstavlja Ličko-senjsku županiju, baš kao i njezina prva pratilja Katarina Mamić. Glorija dolazi iz Otočca, a studira diplomaciju i međunarodne odnose te je aktivna članica društva za Ujedinjene narode. U budućnosti mašta o životu u inozemstvu.

Katarina Mamić je studentica novinarstva, a u slobodno vrijeme bavi se modelingom. Da joj se posreći na lotu, zgoditak bi uložila u obrazovanje, kuću i kupnju automobila. Maria Rogić dolazi iz Zagreba, voli crtanje i sport, naročito atletiku. U budućnosti se vidi u svijetu mode. Predstavnica Primorsko-goranske županije je Rea Rebecca Plišić. Studentica iz Rijeke obožava životinje i mašta o otvaranju azila za životinje. Od slobodnih aktivnosti preferira ribolov u koji se zaljubila još kao djevojčica. Tea Pavičić iz Slavonskog Broda po struci je ekološki tehničar. Svira klavir i pjeva, a uči i francuski jezik. Veliki bonus su joj i kućanski poslovi.

Glorija Mudrovčić, Katarina Mamić, Maria Rogić, Rea Rebeca Plišić, Tea Pavičić
Foto: Boris Mataković

‘Opasna’ miss

Korčulanka Lara Brkić jedna je od ‘najopasnijih’ finalistica ovogodišnjeg izbora. Zanosna plavuša obožava sport, a posebno kik-boks. Boje Šibensko-kninske županije brani Estela Perkov iz Primoštena. Estela obožava trčanje. Inače, strast su joj i jezici, a osim engleskog, odlično barata i ruskim.

Vukovarka Vanja Beronja studentica je Prehrambeno-tehnološkog fakulteta. Pauze od predavanja najradije provodi vozeći bicikl uz Dunav. Predstavnica Međimurja je Esmeralda Slaviček. 21-godišnja studentica Hrvatskog katoličkog sveučilišta dolazi iz Preloga. Govori tri strana jezika: engleski, njemački i talijanski. Nakon što diplomira psihologiju, namjerava ostati u Hrvatskoj pomagati svojim sugrađanima.

Velike humanitarke

Za pomoć je uvijek spremna i Tina Ković koja na izboru predstavlja Zadarsku županiju. Ona rado podržava lokalne humanitarne projekte, hobi joj je balet, a osim plesa privlače je gluma i pjevanje.

Lana Brkić, Estela Perkov, Vanja Beronja, Esmeralda Slaviček, Tina Ković
Foto: Boris Mataković

Iz Požege dolazi Mateja Bilješković. Studira odgojne i obrazovne znanosti, govori engleski i njemački jezik. Slobodno vrijeme voli provoditi s prijateljima, a često svoj doprinos zajednici daje i uključivanjem u humanitarne projekte. Miss Sisačko-moslavačke županije je Helena Čatić. Dolazi iz Hrvatske Kostajnice i za sebe kaže da je velika avanturistica. Članica je školskog volonterskog kluba. Iz mjesta Poličnika nedaleko od Zadra dolazi Iva Mijolović.

Po struci je hotelijersko-turistička tehničarka, a osim turizma, privlači je i sport, naročito atletika kojom se i sama bavi. Svoj idealni ljetni odmor zamišlja uz rafting i spavanje u šatoru. Miss Zagrebačke županije Sara Siladji najmlađa je natjecateljica ovogodišnjeg izbora. 17-godišnja Sara dolazi iz Vrbovca i bavi se modelingom. Iako se to ne vidi na njezinoj liniji, Sara obožava jesti, ali i kuhati te priznaje da bi voljela ukrasti i usvojiti još koji recept svoje bake.

Mateja Bilješković, Helena Ćatić, Iva Mijolović, Sara Siladji
Foto: Boris Mataković

Pogledajte i top 10 padova na modnim pistama.

 

Komentara 9

IL
ilijan1a
07:13 21.08.2019.

Takvih ima na tisuće, prosječne cure. Miis fotogeničnosti broj 20

VO
vorda400
07:19 21.08.2019.

Ove imaju stroge roditelje nedaju im da sise nose van kuće prosječne cure niš extra

MA
marija890
12:07 21.08.2019.

Djevojke su prelijepe, i želim im puno uspjeha u daljnjem natjecanju😄😄😄

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije