Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FILM DARIJA LONJKA

Pogledajte prvi trailer za novu akcijsku komediju 'Divljaci'

Divljaci
Foto: Promo
1/3
25.03.2022.
u 09:40

Ljeto 2018. godine, Svjetsko nogometno prvenstvo - u susret finalu u Moskvi, u hrvatskim gradovima vlada opće “ludilo”, a to je ludilo ponijelo i naše glavne junake: Zolja (Alen Liverić), Jasmin (Branko Janković) i Mali (Borko Perić) odluče se na pljačku kako bi nabavili novac za put u Rusiju. Bježeći od policije prelaze granicu s Bosnom i Hercegovinom pa u šumi zalutaju u teroristički kamp

Sitni hrvatski kriminalci, pogranični policajac iz BiH, neuspjela pljačka i islamski teroristi – glavni su sastojci prvog dugometražnog filma “Divljaci” mladog hrvatskog redatelja, Karlovčanina DariJa Lonjka. Za film je danas objavljen i prvi teaser. 

Ljeto 2018. godine, Svjetsko nogometno prvenstvo - u susret finalu u Moskvi, u hrvatskim gradovima vlada opće “ludilo”, a to je ludilo ponijelo i naše glavne junake: Zolja (Alen Liverić), Jasmin (Branko Janković) i Mali (Borko Perić) odluče se na pljačku kako bi nabavili novac za put u Rusiju. Bježeći od policije prelaze granicu s Bosnom i Hercegovinom pa u šumi zalutaju u teroristički kamp. 

U akcijskoj komediji “Divljaci” isprepliću se lokalni i globalni motivi, a uvijek aktualnoj temi temi terorizma pristupa na jedinstveni način, s puno humora i akcije, što “Divljake” čini autentičnom hrvatskom akcijskom komedijom. U filmu "Divljaci" glume Branko Janković,
Alen Liverić, Borko Perić, Dejan Aćimović, Slavko Sobin, Mijo Jurišić, Nerman Mahmutović, Maja Jurić, Damir Kustura i Ivan Ožegović. Scenaristi su Velimir Grgić, Dario Lonjak i Ivo Balenović, a redatelj Dario Lonjak. 

VIDEO: Dobitnika Večernjakove ruže Tina Kovačića dočekali bakljadom u Osijeku 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije