Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila sve

Albina se odlučila za drastičnu promjenu imidža, pratitelji je usporedili s Marilyn Monroe i Grace Kelly

Foto: Instagram
1/19
25.03.2022.
u 08:35

Iako izgleda da je Albina ošišala svoju prepoznatljivu dugu plavu kosu, ipak to nije napravila, a sve je objasnila u komentarima.

Pjevačica Albina Grčić (23) se odlučila se za "malu" promjenu u imidžu, a čini se da su pratitelji jedva dočekali jer su se oduševili promjenom.

- Transformacija - napisala je kratko pjevačica pored fotografije na kojoj pozira s kosom dužine popularne bob frizure s laganim valovima, a iako izgleda da je Albina ošišala svoju prepoznatljivu dugu plavu kosu, ipak to nije napravila, a sve je objasnila u komentarima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

"Sisala se kad i ti. BTW,super ti stoji", napisala joj je jedna pratiteljica, a Albina joj je brzo odgovorila i objasnila o čemu se radi: "Ma ovo je samo friz, nisam se šišala, ali možda jednog dana, hvala ti".

"Moja Marilyn Monroe", "Very Grace Kelly", "Prekrasna", "Frizura kao stvorena za tebe wow", "Najljepša", "Wow uvijek predivna", pisali su oduševljeni pratitelji.

Inače, Albinu trenutno gledamo u showu Nove TV 'Ples sa zvijezdama' gdje pleše s plesnim partnerom Mariom Ožboltom, a prošle nedjelje plesali su sambu. Senzualnim plesom osvojili su 24 boda žirija.

VIDEO>>29. dodjela diskografske nagrade Porin

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:21 25.03.2022.

bezvezna cajkusa koja ne zna hrvatski, ajmo dalje

M3
Miške 3
10:15 27.03.2022.

TIK TOK generacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije