Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noah i Bodhi

Pogledajte preslatke sinove Megan Fox

bodhi i noah
Foto: Screenshot
1/4
05.05.2014.
u 22:40

Megan Fox je prava ponosna mama. Prekrasna glumica stigla je u emisiju Ellen DeGeneres, a tamo je tijekom intervjua pokazala i svoja dva dječaka...

Megan Fox je prava ponosna mama. Prekrasna glumica stigla je u emisiju Ellen DeGeneres, a tamo je tijekom intervjua pokazala i svoja dva dječaka. Prekrasni Noah ima 19, a Bodhi tri mjeseca. - Bodhi je ovaj mali bucmasti dječak, a Noah ima velike usne, ispričala je Megan, pokazujući fotografije na kojima su dječaci te njihov tata Brian Austin Green. Glumica je ispričala kako joj je bilo posebno teško tijekom druge trudnoće snimati film.

- Zatrudnjela sam s Bodhijem svega dva tjedna nakon što je počelo snimanje filma 'Ninja Turtles', koji je akcijski film sa puno trčanja i preskakanja zapreka. Svatko tko je bio trudan, zna da prvo tromjesečje trudnoće zna biti jako zahtjevno, ispričala je Fox o trudnoći. Nadodala je kako zasad ne planira treće dijete, iako ni ova dva preslatka dečka nije planirala, već su se 'dogodili'.

>>Seksi glumica i drugi put postala majka – još ne zna kako nazvati sina

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije