Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u lisinskom

Pogledajte kako su Severina, Boris Novković i Ivica Kostelić zajedno nastupali prije 16 godina

ARHIVA - Zagreb: Boris Novković koncertom u Lisinskom obilježio 20 godina karijere
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/8
05.11.2022.
u 20:00

Novkovića su u Lisinskom na koncertu povodom 20 godina karijere došle podržati brojne kolege i prijatelji, a neki od njih su s njim i zapjevali na pozornici.

Boris Novković (54) na sceni je više od 35 godina, a okruglih 20 proslavio je fantastičnim koncertom u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Novkovića su došle podržati brojne kolege i prijatelji, a neki od njih su s njim i zapjevali na pozornici. Jedna od njih bila je i Severina (50) koja je s njim 2002. snimila duet 'Ko je kriv. Severina je na koncert stigla u dugoj svilenoj ljubičastoj haljini, a čak je i lak na noktima uskladila s bojom haljine. Njezina prepoznatljiva smeđa kosa je također bila tu, međutim prije 16 godina bila je ipak nešto kraća nego danas. 

07.11.2006., Zagreb - U Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski odrzan je koncert Borisa Novkovica povodom 20 godina glazbene karijere. Na koncertu je gostovala Severina. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Boris Novković na sebi je imao košulju i kožnu jaknu. 

07.11.2006., Zagreb - U Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski odrzan je koncert Borisa Novkovica povodom 20 godina glazbene karijere. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

A osim Severine, na pozornicu se popeo i Ivica Kostelić (42) koji je zasvirao gitaru, a pojavio se trapericama i crnoj majici s printom.

07.11.2006., Zagreb - U Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski odrzan je koncert Borisa Novkovica povodom 20 godina glazbene karijere. Boris Novkovic i Ivica Kostelic Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

A gostovao je i glazbenik Kemal Monteno koji nas je napustio 21. siječnja 2015. godine.

07.11.2006., Zagreb - U Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski odrzan je koncert Borisa Novkovica povodom 20 godina glazbene karijere. Boris Novkovic i Kemal Monteno. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

VIDEO>>Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena: Tek je nedavno napravila prve samostalne korake u sedam godina, a s multiplom se bori od 2012.

Komentara 1

UL
ulica
03:55 06.11.2022.

jesu li došle sve borine žene i ljubavnice i sva zakonita i nezakonita djeca ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije