Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Evo gdje su bili

Pogledajte kako su se vatreni zabavili nakon dočeka na Trgu bana Josipa Jelačića

Foto: Slaven Branislav Babic/iPIXSELL
1/18
19.12.2022.
u 09:59

Na sinoć održanom dočeku vođe zabave, baš kao i prije četiri godine, bili su Vida i Brozović i u nekoliko navrata poveli su pjesmu na pozornici i zapalili atmosferu u publici

Nakon što su se pozdravili s navijačima koji su ih dočekali na Trgu bana Josipa Jelačića, naši brončani vatreni uputili su se u obližnji  Johann Franck i tamo su se još neko vrijeme družili i nazdravljali uspjehu na Svjetskom prvenstvu u nogometu u Kataru. Dobro raspoloženje s pozornice, na kojoj su vatrene i navijače sinoć zabavljali Daleka obala, Opća opasnost, Prljavo kazalište i Jura Stublić, preselilo se u popularni bar.

Naš fotoreporter je snimio naše reprezentativce Domagoja Vidu, Brunu Petkovića, Mislava Oršića, Andreja Kramarića, Bornu Sosu, Dominika Livakovića i druge naše vatrene. Na sinoć održanom dočeku vođe zabave, baš kao i prije četiri godine, bili su Vida i Brozović i u nekoliko navrata poveli su pjesmu na pozornici i zapalili atmosferu u publici. Mnogi od trenutaka jučer će se još dugo pamtiti, a s ovacijama je publika sinoć dočekala i govor izbornika Zlatka Dalića koji je sve oduševio kada je rekao kako Luka Modrić ostaje u reprezentaciji te je istaknuo:

- Mi smo opet najljepši, najbolji i najponosniji na svijetu, ovo je Hrvatska naših snova, ovo je Hrvatska kakva mora biti uvijek, jer mi smo to zavrijedili. Hvala vam na podršci i povjerenju. Hvala vam!

VIDEO Pogledajte najbolje prizore dočeka vatrenih nakon osvojene medalje u Kataru!

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
14:26 19.12.2022.

Kad Lovren i Broz pjevaju Čavoglave onda su ist.še a kad Pljucak pjeva Juru i Bobama onda je to mladi zavedeni skojevac !

DU
Deleted user
13:46 19.12.2022.

Lovrena i Brozovića trebalo bi poslati na sat povijesti i pustiti im film o Jasenovcu, tada bi shvatili što znači pozdrav 'Za dom spremni'. Ono kad na fakultetu novinarstva pustaju Daru pod istinit film

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije