Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi imidž

Pogledajte kako je poznati televizijski voditelj izgledao prije 14 godina

petar vlahov
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/5
26.09.2017.
u 11:02

Fotografija Petra Vlahova iz 2003. godine objavljena je na Instagram-profilu kluba Saloon i pokazuje koliko se Petar promijenio

Petar Vlahov uvijek je isticao da vodi brigu o svom tijelu, da pazi što jede, odlazi redovito u teretanu, koristi preparativnu kozmetiku
i depilira se.

Televizijski voditelj tijekom svoje dugogodišnje karijere na malim ekranima doživio je brojne transformacije i mijenjao je  boju kosu. Jedna fotografija objavljena na Instagramu kluba Saloon podsjetila nas je kako je Vlahov izgledao 2003. godine.

 

 

2003. Petar Vlahov i Suki s prijateljima #discothequesaloon

A post shared by DiscothequeSaloon (@discothequesaloon) on

 

Tada je imao plavu boju kose i nosio je naušnice, a i na ovoj slici vide se rezultati njegovih napornih treninga. Prije nekoliko godina u razgovoru za 24 sata priznao je kako mjesečno na kreme potroši i 1000 kuna. 

Voditelj trenutačno na HRT-u vodi showbizz magazin "Oči u oči". 

petar vlahov
1/8

Komentara 6

AP
ante_pustinjak
13:37 26.09.2017.

po čemu je on to poznat osim što je svojedobno radio razne nepodopštine (slao slike svoga "prekrasnoga aparatčića u ratnom stanju" nekoj djevojci via internet) time nije zaslužio raditi ni jedne minute na javnoj televiziji! no, kod nas je eto sve moguće pa i to!

VV
VVJERODOSTOJNO
12:06 26.09.2017.

A po ćemu je to poznati voditelj......

AP
ante_pustinjak
13:44 26.09.2017.

da, zaboravih skoro: naslovnica iz 2007. godine: "Golišave fotke Petra Vlahova procurile u javnost!" valjda je zbog toga poznat, jer kao voditelj je oduvijek bio nulla nullissima! kad izvješćuje negdje s terena nabije se u neke uske majice i jakne, da mu valjda jarani vide njegove bicepse! poznato je da ženska čeljad ne trza na takve stvari!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije