Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV KRITIKA

Oči u oči: showbiz magazin u kojem najmanje ima showbiza

Oči u oči
Foto: Screenshot/HRT
20.09.2017.
u 21:34

Sporo, već viđeno i nemaštovito bi bila završna ocjena ove prve emisije magazina "Oči u oči". Nadam se da će se nešto promijeniti u emisijama koje slijede. Ili bi možda bilo najbolje da Vlahov napravi emisiju sličnu onom talk showu kojeg je vodio na Nova TV.

Društveni događaji, modni trendovi, trendovi u putovanjima Hrvatskom, svjetski showbiz, aktualne teme... Sve su to najavili kao teme kojima će se baviti Petar Vlahov u novom showbiz magazinu "Oči u oči", koji je večeras premijerno prikazan na HTV 2. Očekivao sam pravi magazin 21. stoljeća, kakav još nismo vidjeli na državnoj televiziji.

Kad ono... Gotovo da nismo vidjeli ni s od showbiza. Umjesto brzog magazina u kojem bi saznali nešto novo, Vlahov je većinom reciklirao stare teme. Više od pola emisije oduzela mu je glavna tema "droga u društvu danas". Očekivao sam da ćemo saznati nešto novo, a ne da Vlahov pita kriminalista Dubravka Klarića: "Čuo sam da se pojavila neka droga koju poznati koriste kako bi bolje obavljali svoje poslove, i onda ne trebaju ni jesti, ni piti".

Ako se ne varam, poznati i manje poznati već desetljećima koriste speed, koji otprilike jednako djeluje na mozak.

Drugi gost bio je stanoviti Damir Viljevac, koji je govorio o svojim iskustvima s drogom.

- Potpuna je dezinformacija da se počinje s lakom drogom, pa prijeđe na težu. Ja sam odmah krenuo s težom - veli Damir, a šaman Petar mudro zaključi: "davala vam je sigurnost?"

Jedini dodir showbiza s ovom temom bio je kada su zaključili kako i pjevači koriste sintetske droge.

- Evo, i Dino Dvornik je umro od koktela lijekova - veli Damir, a Petar se nadoveže: "pa da, i članovi grupe EKV su umrli od droge. Preživjelo ih je samo jedan ili dvojica.

Istina je da od svih članova EKV-a jedini dugodišnji ovisnik bio basist Bojan Pečar, koji je službeno umro od srčanog udara. Ivan Vdović Vd i Megi Stefanović umrli su nakon što su se zarazili HIV-om, a dobro je poznato da je Milan Mladenović imao rak štitnjače.

Uslijedili su gosti, obitelj iz Vrbnika koja ima prvi vinski hotel u Hrvatskoj, te pregled društvenih događaja. A među njima je posebno naznačen izlazak novog Iphonea, koji se dogodio prije punih osam dana.

Emisija ima i modnu rubriku koju vode sestre Josipović, te rubriku u kojoj "poznati" otvaraju vrata svog stana i govore kako su ga uredili. Prva gošća bila je Lana Pavić, koju bi najbolje mogli svrstati u omiljenu kategoriju komentatora portala Vecernji.hr - "Tko je ona". Nadam se da će u emisijama koje slijede novinari magazina "Oči u oči" biti više sreće u kucanju na vrata poznatih osoba.

Sporo, već viđeno i nemaštovito bi bila završna ocjena ove prve emisije magazina "Oči u oči". Nadam se da će se nešto promijeniti u emisijama koje slijede. Ili bi možda bilo najbolje da Vlahov napravi emisiju sličnu onom talk showu kojeg je vodio na Nova TV. Znate ono kad su pokojni Rođo Spajić i Rojs čupali janjetinu i šalili se na račun homoseksualaca? Ne sumnjam da bi tako nešto opet donijelo gledanost. 

Komentara 6

AL
Alkana
00:06 21.09.2017.

Katastrofa od ovih novih emisija! Jučer Barbara, Danas Vlahov pa Čeljuska... ne znaš koja je dosadnija.

ZE
zeljkovameli
00:08 21.09.2017.

hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.katastrofa.sve smjenit kojisu podrzali ovu emisiju i prestat placat.htv

SZ
slaven.zadravec
08:22 21.09.2017.

Ono što danas nedostaje je promišljena, argumentirana, aktualna, secirajuća kritika popularne kulture a la Igor Mandić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije