Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAZI NA SVAKI DETALJ

Pogledajte kako je Marko Grubnić svečano i luskuzno uredio svoj stol za blagdane

Foto: Instagram
1/10
30.03.2024.
u 07:52

Ovog Uskrsa na svojoj blagdanskoj trpezi odlučio sam spojiti bijelu i plavu boju. Posuđe u tim tonovima savršeno je za Uskrs jer simbolizira svježinu proljeća, istaknuo je modni stilist

Modni stilist Marko Grubnić veliki je esteta i kao što mu je kod odijevanja važan svaki detalj, tako i kod uređenja doma pazi da sve bude savršeno. Posebnu pažnju posvetio je uređenju blagdanskog stola za ovaj Uskrs i s pratiteljima na Instagramu podijelio je fotografije kako je dekorirao stol za Uskrs.

- Ovog Uskrsa na svojoj blagdanskoj trpezi odlučio sam spojiti bijelu i plavu boju, jer su me beskrajno inspirirali @tognana_hr tanjuri i to mi je bila nit vodilja. Obožavam talijanski dizajn i kvalitetu...Talijani jako vole kombinirati plavu i bijelu boju jer se tako stvara osjećaj klasične elegancije i mediteranskog šarma. Plavo oslikani tanjuri gres i plave čaše iz poznate linije Fontebasso, koja je dio Tognanine obitelji, savršeno portretiraju tu talijansku estetiku, dok visoke kristalne čaše i stakleni svijećnjaci daju potrebnu dozu luksuza cijeloj stolnoj dekoraciji. Posuđe u tim tonovima savršeno je za Uskrs jer simbolizira svježinu proljeća i mirnoću Mediteranskog mora... - opisao je Marko i poželio sretan Uskrs svojim pratiteljima koji su oduševljeni njegovom dekoracijom stola.

 

 

 

- Divnooooo. Baš je lijepo. Predivno - bili su neki od komentara. Modni stilist svake se godine trudi da njegov dom izgleda senzacionalno za blagdane i svoje je obožavatelje i za Božić oduševio uređenjem doma. Marko Grubnić tada je objavio video u kojem je pokazao kako je raskošno i svjetlucavo uredio svoj dom. Na njegovu raskošnom božićnom drvcu dominirale su kuglice zlatne boje i kuglice u obliku češera te je drvce ukrašeno s mnogo lampica.

Glamurozno ukrašenje blagdanskog stola za Božić upotpunili si zlatni jeleni koji su bili središnji ukras na stolu.  – Čarolija je zavladala našim domom... Božićna bajka predivnih zlatnih jelena na našem blagdanskom stolu apsolutno ostavlja bez daha...  Ovu eleganciju i sofisticiranost, apsolutno svaki detalj pretočen u neodoljivu božićnu bajku  – napisao je tada Marko na Instagramu.

VIDEO Martina Validžić: 'Pristala bih voditi Eurosong samo uz jedan uvjet'

Ključne riječi

Komentara 8

BP
Besposlen pop
08:12 30.03.2024.

Marko je još jednom pokazao da voli jaja i sve oko jaja

PN
pošteni_načelnik
07:58 30.03.2024.

Glumac. Kad su injženjeri u Xnationu (propalom) dobivali 4000 kn i 2000 na crno on je za prebiranje po krpicama dobio jednokratno 20 000.

SU
SULUD
08:55 30.03.2024.

Ženio bi ga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije